Topladığım 5070 Ti Sistem Alınır mı?

hocam şu sisteme bakabilirsiniz yine uyumlu olacak olmayacak parçaları arkadaşlar değerlendirirler

sistem hosuma gitti ama 9080xt kafama takildi simdi😀
5080 superle yarisir fln diyolar
yakin zamanda cikar umarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oneri?

tahmini ne zaman cikicak kart
Yakında geliyor. 4 Temmuz'da GamingGenTR'ye eklenmiş:

Yakında geliyor. 4 Temmuz'da GamingGenTR'ye eklenmiş:
cok saglam bir kart geliyo muhtemelen
Sanirim 9080xt ye bekleticem

sistem hosuma gitti ama 9080xt kafama takildi simdi😀
5080 superle yarisir fln diyolar
yakin zamanda cikar umarim

oneri?
sistemi almam biraz sürecek demişsiniz 9080 çıkmasını bekleyip ona göre alabilirsiniz o zaman, benim çok en güncel en iyi sistemi toplayayım takıntım yok şahsen 9070'de 9080 çıkınca çöp olacak diye bir şey yok 9000 serisi çıktı diye 7000 seriyi de çöpe atmadık mesela tercih meselesi

Hocam sizden naçizane ricam, lütfen paranızla rezil olmayın. Arkadaşların tavsiyelerini dinleyin, çok iyi bir bütçeye sahipsiniz, tek tek toplayarak çok kaliteli sisteme sahip olacabilirsiniz. Paranızı heba etmeyin. Tek tek toplamak korkulacak bir şeyde değil ayrıca, 3 sene önce sadece 1 YouTube videosu ile rahatça sistemi biraraya getirdim, sadece 4-5 saatimi aldı o kadar. Ama 4-5 saat için sadece toplama diye başka bir yerlere 10 bin fazla vermekten kurtuldum.

Hocam sizden naçizane ricam, lütfen paranızla rezil olmayın. Arkadaşların tavsiyelerini dinleyin, çok iyi bir bütçeye sahipsiniz, tek tek toplayarak çok kaliteli sisteme sahip olacabilirsiniz. Paranızı heba etmeyin. Tek tek toplamak korkulacak bir şeyde değil ayrıca, 3 sene önce sadece 1 YouTube videosu ile rahatça sistemi biraraya getirdim, sadece 4-5 saatimi aldı o kadar. Ama 4-5 saat için sadece toplama diye başka bir yerlere 10 bin fazla vermekten kurtuldum.
onerilieri bekliyorum yazmisim zaten illa toplu biryerden almamada gerek yok
o parcalar nasil diye sormakti amacim

tahmini ne zaman cikicak kart

tavsiye bekliyorum yazmisim.Kotu parcalar hangisi veya hangi modeli almaliyim

bence uygun gibi 5080 li iyi bisey istesen minimum 105k vermen gerekiyor kaliteli bi 5070 ti 93k normal bence ama tavsiyelerini bekliyorum

sistem gene olarak nasil sence?
Kötü

Anakart ve ram kötü

Kötü

Anakart ve ram kötü
hocam troll falan mısınız? birisi kazık yazar birisi kötü yazar 300 kelime bilen maymunu koysam daha çok şey yazar bilginiz yoksa boş yapmayın ya tilt oluyorum sizin gibilere

hocam troll falan mısınız? birisi kazık yazar birisi kötü yazar 300 kelime bilen maymunu koysam daha çok şey yazar bilginiz yoksa boş yapmayın ya tilt oluyorum sizin gibilere
ayni sekil hocam actigim kacinci konu bilmiyorum.
adam akilli yardim eden yok nerdeyse

Geri