Murat Paşa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Murat Paşa
Ekran Kartı : Asus Rog Strix RTX 3080 OC
Anakart : Asus Rog Strix x570-E Gaming
Sıvı soğutucu : Asus Rog Strix LC 360 RGB Beyaz sıvı soğutucu ( sıvı soğutmanın fanlarını değiştireceğim ekstra 3 tane fan alma nedenim ondan
İşlemci : Ryzen 9 5900x İşlemci
Kasa : Lian Li PC-011 Dynamic Beyaz Temperli Cam Bilgisayar Kasası
Ram : Corsair Dominator Platinum Beyaz RGB 32 GB (4x8) 3200Mhz CL16
Depolama : Gigabyte 1TB PCI 4.0
Güç kaynağı : Thermaltake 80+ 850W Platinum
Toplam 9 Tane RGB Fan : Corsair LL120 RGB 120mm Beyaz 9 Fan
Rabbim az önce okuduğunuz sistemden size daha iyisini vermeyi nasip etsin inşallah ( Hayallerinizden" Asla vazgeçmeyin, Hayallerinden vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir .Ben çabaladım ve Hayallerimin peşinden koştum ve başardım dostum ikimizde aynıyız senle benim aramda bir fark yok ben eyer bu sistemi toplayabildiysem sende bundan daha iyisini toplayabilirsin . #Hayallerindenvazgeçme )
Anakart : Asus Rog Strix x570-E Gaming
Sıvı soğutucu : Asus Rog Strix LC 360 RGB Beyaz sıvı soğutucu ( sıvı soğutmanın fanlarını değiştireceğim ekstra 3 tane fan alma nedenim ondan
İşlemci : Ryzen 9 5900x İşlemci
Kasa : Lian Li PC-011 Dynamic Beyaz Temperli Cam Bilgisayar Kasası
Ram : Corsair Dominator Platinum Beyaz RGB 32 GB (4x8) 3200Mhz CL16
Depolama : Gigabyte 1TB PCI 4.0
Güç kaynağı : Thermaltake 80+ 850W Platinum
Toplam 9 Tane RGB Fan : Corsair LL120 RGB 120mm Beyaz 9 Fan
Rabbim az önce okuduğunuz sistemden size daha iyisini vermeyi nasip etsin inşallah ( Hayallerinizden" Asla vazgeçmeyin, Hayallerinden vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir .Ben çabaladım ve Hayallerimin peşinden koştum ve başardım dostum ikimizde aynıyız senle benim aramda bir fark yok ben eyer bu sistemi toplayabildiysem sende bundan daha iyisini toplayabilirsin . #Hayallerindenvazgeçme )
Son düzenleme: