akakce üzerinden topladım hocamtek bi siteden mi topladınız ayrıca o yüzden fiyat böyle kazık olabilir
daha 2 gün önce pc hocasının çıkardıgı sistem 32gb ram 1tb ssd 7500f 7800xt ile beraber 37k ya geliyordu fiyat açısından parça kalitesi tabi ki daha düşüktü ama yine de sizin sistemden güçlü sonuçtaçok bir sıkıntı olur mu sizce performans açısından
performans önemli de parça kalitesinede önem vermek gerekmez midaha 2 gün önce pc hocasının çıkardıgı sistem 32gb ram 1tb ssd 7500f 7800xt ile beraber 37k ya geliyordu fiyat açısından parça kalitesi tabi ki daha düşüktü ama yine de sizin sistemden güçlü sonuçta
gerekir ama o fiyata olmamış hocam dediğim gibiperformans önemli de parça kalitesinede önem vermek gerekmez mi
anladım şuanda kasa işlemci ve anakartı sipariş ettim diğer parçaları değiştireyim migerekir ama o fiyata olmamış hocam dediğim gibi
hatalı bi parça yok ama o fiyata daha iyi bir denge kurulması lazımdı en basiti dediğim gibi anakarta o kadar vermek yerine daha düşük b650 ve 9700x alınabilirdisistemde hatalı olan parça hangisi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım şuanda kasa işlemci ve anakartı sipariş ettim diğer parçaları değiştireyim mi
hocam anakartı almamdaki sebep ilerdeki geliştirmeler için dihatalı bi parça yok ama o fiyata daha iyi bir denge kurulması lazımdı en basiti dediğim gibi anakarta o kadar vermek yerine daha düşük b650 ve 9700x alınabilirdi
geliştirme içinse zaten bir üst model b850ler aynı fiyattahocam anakartı almamdaki sebep ilerdeki geliştirmeler için di
bilmiyorum hocam gözüme bu cazip geldi uzun süre kafam rahat kullanırım diyegeliştirme içinse zaten bir üst model b850ler aynı fiyatta
bilmiyorum hocam gözüme bu cazip geldi uzun süre kafam rahat kullanırım diye
kartı iade edesim geldi bu karttan sonraASROCK B850 STEEL LEGEND WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 STEEL LEGEND WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com