Topladıgım sistem nasıl?

Knk o kulaklığı düşürmeli işlemci fanını kaldırmalı işlemci veya ekran kartını yükseltmelisin zaten stok fan çıkıcak sen oc yapma ihtiyacı duymayacaksın ne bu ek işlemci fanı alma sevdası

Knk o kulaklığı düşürmeli işlemci fanını kaldırmalı işlemci veya ekran kartını yükseltmelisin zaten stok fan çıkıcak sen oc yapma ihtiyacı duymayacaksın ne bu ek işlemci fanı alma sevdası
3600 Stok fan ile gerçek performansını alamıyor keşke Abdullah abinin videosunu izleseydin çok ısınıyor stok fan ile zaten OC yapacagım ki ekran kartımda iyi neden ekran kartını yükselteyim? Ve kulaklıgı düşürmeyecegimi 50 kere dedim.

Selamlar bir sistem topladım şuraya ssleri bırakayım nasıl bir sistem toplamışım *sizce* topladıgım sistemde klavye,mouse,kulaklık ve monitör dahil sistem 13.500TL tutuyor ileride işlemciyi degiştirecegim o yüzden böyle bir anakart aldım R5 3600 de ısındıgı için ayrıca bi hava sogutucu almak istedim.

Arkadaşlar klavyeyi çıkarttım yazmanıza gerek yok ve ileride işlemciyi degiştirecegim o yüzden böyle bir anakart aldım :).

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi

Selamlar bir sistem topladım şuraya ssleri bırakayım nasıl bir sistem toplamışım *sizce* topladıgım sistemde klavye,mouse,kulaklık ve monitör dahil sistem 13.500TL tutuyor ileride işlemciyi degiştirecegim o yüzden böyle bir anakart aldım R5 3600 de ısındıgı için ayrıca bi hava sogutucu almak istedim.

Arkadaşlar klavyeyi çıkarttım yazmanıza gerek yok ve ileride işlemciyi degiştirecegim o yüzden böyle bir anakart aldım :).

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı rx 5700 xt olmalıydı bence çık daha iyi performans alırdım yinede hayırlı olsun

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güzel de böyle ayrı ayrı yapman tuzlu olur toplanan sağlam sistemler var onlara ekleme yap bence

dostum yanlış anlama ama 13.5 k param olsa rtx2080 superden başka kart almazdım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bide soruyon mu :D Rahat Rahat oyununu oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,394
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo