Çözüldü✓ Topladığım sistem sizce nasıl?

solomonn

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Normalde playstation üzerinden oyun oynuyorum. FPS oyunları, Forza Horizon, Starfield gibi oyunlar için tercih PC toplamak istedim. 16 GB VRAMli ekran kartı seçme sebebim ilerde GTA 6 çıktığında oynatır diye düşündüm. Ekstradan 1000tlye de soğutucu ekleyip tamamlarım diye düşünüyorum sistemi. f/p olarak nasıl sizce? Bütçeyi aynı tutarak daha iyi bi sistem oluşturabilir miyim? Teşekkürler.

1696280786339.png

Merhaba, aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Normalde playstation üzerinden oyun oynuyorum. FPS oyunları, Forza Horizon, Starfield gibi oyunlar için tercih PC toplamak istedim. 16 GB VRAMli ekran kartı seçme sebebim ilerde GTA 6 çıktığında oynatır diye düşündüm. Ekstradan 1000tlye de soğutucu ekleyip tamamlarım diye düşünüyorum sistemi. f/p olarak nasıl sizce? Bütçeyi aynı tutarak daha iyi bi sistem oluşturabilir miyim? Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
3 gün önce 24k ya bu kafada sistem vardı ince hesapta onu gördün mü bilmiyorum ama toplama pc indirmleri gelecek gibi çoğu teknolojik ürünlere indirim oluyo

Alıntıyı görüntüleay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı sistemi 19 a adım modarttın çıkarttığı bence hazır sistemeri bekle

hazır sistemler bence artık indirimli gelmez yeni fiyatlandırmalara geçiyor firmalar, örneğin teknobiyotik tüm ürünlere yüzde 10 15 zam yapmış 25k olan ekran kartını 27.5kya falan çıkarmış ekim sonuna kadar döviz de artar fiyatlar da

3 gün önce 24k ya bu kafada sistem vardı ince hesapta onu gördün mü bilmiyorum ama toplama pc indirmleri gelecek gibi çoğu teknolojik ürünlere indirim oluyo
Görmedim malesef 2 gündür araştırıyorum. Çok bir fark yokmuş gerçi ama. Doğru diyosun kasıma doğru çok indirim oluyor ama o kadar beklemeyebilirim. Ekran kartı 16gb uygun fiyata bulduğum için bunu almak istedim şu an incehesapta 4060 ti 16gb en ucuz 26k civarı mesela.

Görmedim malesef 2 gündür araştırıyorum. Çok bir fark yokmuş gerçi ama. Doğru diyosun kasıma doğru çok indirim oluyor ama o kadar beklemeyebilirim. Ekran kartı 16gb uygun fiyata bulduğum için bunu almak istedim şu an incehesapta 4060 ti 16gb en ucuz 26k civarı mesela.
Sana kalmış hocam artık çok beklediysen al sistemi zamanın varsa bir hafta daha bekle derim

aynı sistemi 19 a adım modarttın çıkarttığı bence hazır sistemeri bekle
dedigin sistem bu sanırım hocam. Aslında bu fiyat 4060ti 8gb için gayet uygunmuş ama benim eklediğim sistemde 16gb vram var. Ekstra 1 GB SSD ve 750w gold psuyu da düşününce fiyat farkına değer diye düşündüm. Ekran kartı için 8gb vs 16gb tercihi fark yaratıyor. Sizin aldığınız sistem gayet güzel bu arada güle güle kullanın.

Sana kalmış hocam artık çok beklediysen al sistemi zamanın varsa bir hafta daha bekle derim
Tesekkur ettim hocam degerli yorumun icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,225
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm
Geri