Neler Yeni

Toplama gaming pc (Edit, oyun, yayın)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zehra Alaca
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, oyun
Bütçe
41000
İyi forumlar herkese, 40k-41k'lık pc toplamaya çalışıyorum. Hem video edit işlerim için hem de yayınlarda 1080p (fps oyunlarında 500+) Hikayeli oyunlarda (80-100) almak. Aşağıda bir sistem topladım eğer uyar ise böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz hazır yada tek tek toplanmış pc'lere açığım. Bu arada sistem işlemcisi yeni seri olan 7 serisi için yapıldı. İşlemciyi, anakartı ve ram'i ona göre ayarladım.
Sistem.png

TİTAN.

80+ Platinum
İyi forumlar herkese, 40k-41k'lık pc toplamaya çalışıyorum. Hem video edit işlerim için hem de yayınlarda 1080p (fps oyunlarında 500+) Hikayeli oyunlarda (80-100) almak. Aşağıda bir sistem topladım eğer uyar ise böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz hazır yada tek tek toplanmış pc'lere açığım. Bu arada sistem işlemcisi yeni seri olan 7 serisi için yapıldı. İşlemciyi, anakartı ve ram'i ona göre ayarladım. Alıntıyı görüntüle
Hayatta alınmaz

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
İyi forumlar herkese, 40k-41k'lık pc toplamaya çalışıyorum. Hem video edit işlerim için hem de yayınlarda 1080p (fps oyunlarında 500+) Hikayeli oyunlarda (80-100) almak. Aşağıda bir sistem topladım eğer uyar ise böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz hazır yada tek tek toplanmış pc'lere açığım. Bu arada sistem işlemcisi yeni seri olan 7 serisi için yapıldı. İşlemciyi, anakartı ve ram'i ona göre ayarladım. Alıntıyı görüntüle
Asla alınmaz sakın öyle bir hata yapma

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zehra Alaca
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka diğer bileşenlerden kısıp ekran kartına daha çok yatırırım yapmanız daha iyi olacaktır
Ekran kartı beni idare eder diye düşünüyorum 3070 ti olarak 3080 falan fazla gelebilir diye düşünüyorum sonuç olarak profesyonel o kadar yapmıyorum. Diğer bileşenler dediğin eğer ki işlemci ise onu da Belki Direkt Ryzen 7 yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asla alınmaz sakın öyle bir hata yapma
Tamam bunun muadil olarak alabileceğim fps ve iş olarak editte kullanabileceğim sistem konusu önemli olan benim için. Youtube üzerinden yada başka platform da hazır sistem videosu vs var ise süper olur

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Ekran kartı beni idare eder diye düşünüyorum 3070 ti olarak 3080 falan fazla gelebilir diye düşünüyorum sonuç olarak profesyonel o kadar yapmıyorum. Diğer bileşenler dediğin eğer ki işlemci ise onu da Belki Direkt Ryzen 7 yapılabilir

Tamam bunun muadil olarak alabileceğim fps ve iş olarak editte kullanabileceğim sistem konusu önemli olan benim için. Youtube üzerinden yada başka platform da hazır sistem videosu vs var ise süper olur
Bilgisayarlardan pek anlamıyorum yanliş bilgi vermek istemem ama konu aç yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zehra Alaca
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+ Zaten
Bilgisayarlardan pek anlamıyorum yanliş bilgi vermek istemem ama konu aç yardımcı olurlar
Teşekkürler ekstra başka konu üzerinden kirlilik yapmak istemem ama en kötü yarın açarım np teşekkürler yine de <3

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
b650 anakart üzerine kurulu daha yüksek işlemcili sistem var mı? x670 bir tık pahalı. hatta direk ryzen 7000 serisi pahalı b550 ve ryzen 5800x3d üzerine daha yüksek ekran kart modelleride tercih edilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zehra Alaca
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, oyun
b650 anakart üzerine kurulu daha yüksek işlemcili sistem var mı? x670 bir tık pahalı. hatta direk ryzen 7000 serisi pahalı b550 ve ryzen 5800x3d üzerine daha yüksek ekran kart modelleride tercih edilebilir.
Evet fiyat olarak pahalı haklısınız sadece yeni pc yeni nesil mottosundayım açıkcası. Almışken yeni teknoloji gibi. Yüksek ekran kartı derken 4 serisi zaten alamam gibi geliyor bütçe 50k lara çıkması lazım sanırsam.

Am
Amd nvidia veya amd intel tercihiniz var mı ?
Amd olursa çok memnum olurum

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Evet fiyat olarak pahalı haklısınız sadece yeni pc yeni nesil mottosundayım açıkcası. Almışken yeni teknoloji gibi. Yüksek ekran kartı derken 4 serisi zaten alamam gibi geliyor bütçe 50k lara çıkması lazım sanırsam.

Am

Amd olursa çok memnum olurum
tek tek kalburüstü hesaplama yaparak 3090 5800x3d 16gb 3600mhz ram 1tb m2 ssd 1000w psu ve uçuk kaçık olmayan kasa sanırım 41K bantlarında geziyor gibi.

he bu arada kesinlikle bu sistemin hakkı 16gb ram değil tabikide minimum 32 yapıştırmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,201
Üyeler
167,075
Son üye
XTerTaq
Top Bottom