toplama iyi mi

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
TOPLADIĞIM PC NASIL OMUŞ BİRDE 2 ADET SORUM VAR

1-ANAKART MAX 32 GB RAM 2 SLOT BEN 8 TAKICAM ŞİMDİ SORNA BİR TANE DAHA 8 TAKICAM 16 OLUCAK DAHA DA FAZLA YÜKSELTMEME GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM DOĞRUMU DÜŞÜNÜYORUM

2- TOPLADIĞIM PC DE CSGO DA İKEN ALT TAB YAPIP SPOTİFYA GİRİP GOOGLEDE GEZEBİLİRMİYİM YANİ KASARMI AKICI OYNARMIYIM PC DE Bİ KASMA OLUR MU

ANAKART-B450M S2H
İŞLEMCİ-RYZEN 5 1600 AF (STANDART FANI KULLANICAM)
EKRAN KARTI-RX570 4GB
RAM-8GB 3000MHZ
PSU-500 WAT
SSD-James Donkey 280 GB (WİNDOWSU GOOGLEYİ CS GTA 5 VALORANTI SSD YE KURUCAM)

Ram takviyeni 8x2 yapıp dual channel kullanırsan çok daha iyi olur.

RAM takviyeni 8x2 yapıp dual channel kullanırsan çok daha iyi olur.
İLERDE ÖYLE YAPICAM DEDİM ZATEN SİSTEM ŞU HALİ İLE CS OYNARKEN ALT TAB ATIP SPOTİFY DA ŞARKI DİNLEYİP GOOGLEDE GEZİP FACEİT VESAİRE GİBİ ŞEYLER YAPABİLİRMİYİM YANİ KASMA GİBİ DONMA GİBİ BİŞEYLE KARŞILAŞIRMIYIM YOKSA OLDUKÇA AKICI MI OLUR

İLERDE ÖYLE YAPICAM DEDİM ZATEN SİSTEM ŞU HALİ İLE CS OYNARKEN ALT TAB ATIP SPOTİFY DA ŞARKI DİNLEYİP GOOGLEDE GEZİP FACEİT VESAİRE GİBİ ŞEYLER YAPABİLİRMİYİM YANİ KASMA GİBİ DONMA GİBİ BİŞEYLE KARŞILAŞIRMIYIM YOKSA OLDUKÇA AKICI MI OLUR
Akıcı olur. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Rami 16 yaparsan dediğin şeyler için daha iyi olur. Tarayıcılar,spotify falan baya ram kullanıyor.

Alt-tab Ryzen daha iyi yapar.Ping sıkıntı olur.Ssd değiş.

Sıkıntı olmaz rahatlıkla arkada şarkını, Facebook hesabını vb... Şeyleri açabilirsin ama tabii 8x2 şeklinde 16 yaparsan daha akıcı olur arka plana 8 Ramin varken çok şey açma yine de 16 olunca rahatlikla istediğini açarsın arka plandaki şeyler ram yiyor.

TOPLADIĞIM PC NASIL OMUŞ BİRDE 2 ADET SORUM VAR

1-ANAKART MAX 32 GB RAM 2 SLOT BEN 8 TAKICAM ŞİMDİ SORNA BİR TANE DAHA 8 TAKICAM 16 OLUCAK DAHA DA FAZLA YÜKSELTMEME GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM DOĞRUMU DÜŞÜNÜYORUM

2- TOPLADIĞIM PC DE CSGO DA İKEN ALT TAB YAPIP SPOTİFYA GİRİP GOOGLEDE GEZEBİLİRMİYİM YANİ KASARMI AKICI OYNARMIYIM PC DE Bİ KASMA OLUR MU

ANAKART-B450M S2H
İŞLEMCİ-RYZEN 5 1600 AF (STANDART FANI KULLANICAM)
EKRAN KARTI-RX570 4GB
RAM-8GB 3000MHZ
PSU-500 WAT
SSD-James Donkey 280 GB (WİNDOWSU GOOGLEYİ CS GTA 5 VALORANTI SSD YE KURUCAM)
bütce ne kadar daha iyisini toplarız

hayır ama HDD letgodan sonra ucuza bulurum şuan tek amacım cs olduğu için SSD yeter
1591511921813.webp
1650 super rx580den daha güçlü kart olduğu için ben olsam 1650super tercih ederdim çünkü rx570 e göre kat kat daha güçlü bir kart çok daha fazla fps alırsınız

Ekler

• 1591511914246.webp
    1591511914246.webp
    28.9 KB · Hit: 42
Alıntıyı görüntüle1650 super rx580den daha güçlü kart olduğu için ben olsam 1650super tercih ederdim çünkü rx570 e göre kat kat daha güçlü bir kart çok daha fazla fps alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle1650 super rx580den daha güçlü kart olduğu için ben olsam 1650super tercih ederdim çünkü rx570 e göre kat kat daha güçlü bir kart çok daha fazla fps alırsınız
şakamısınız siz hem bütçe ne kadar diyosunuz 3000 tl diyorum siz 3500 tl lik hesap çıkarıyosun reaksiyon kasıcam diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,019
Üyeler
188,198
Son üye
Apameyra
Geri