Toplama PC ker hakkinda soru

elinizde bi ses verecek bilgisayar hoparlörü yoksa ve Monitörde hoparlör yoksa ses çıkmaz kasadan, ses çıkması için ya hoparlör olan bi monitör olmalı ya kulaklık olmalı yada harici hoparlör olması lazım ,
Monitör var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elinizde bi ses verecek bilgisayar hoparlörü yoksa ve Monitörde hoparlör yoksa ses çıkmaz kasadan, ses çıkması için ya hoparlör olan bi monitör olmalı ya kulaklık olmalı yada harici hoparlör olması lazım ,
Ama monitör de hoparlör yok

Harici hoparlörler ne kadar hocam ya

Hocam 30-40 TL'lik hoparlör bile yeterince iyi ses veriyor. İyileri 200 TL civarı zaten. Kulaklık almak daha iyi olabilir.
Hocam teşekkürler 30-40 liraya bu işin içinden çıkarsam mükemmel olacak Allah sizden razı olsun yardım ettiğiniz icin

bende bu yorumu arıyorum arkadaş sanırım anakarttan direkt bütün sesin gelmesini istiyor kulaklık vb takmadan çözemedim detaylı anlatmamış

Gerek yok kulaklık tak geç
Ailecek maç falan izliyoruz o yüzden Bodrum'da eski bir hoparlör var onu kullanırım ara sıra da kulaklık herkese teşekkür

bende bu yorumu arıyorum arkadaş sanırım anakarttan direkt bütün sesin gelmesini istiyor kulaklık vb takmadan çözemedim detaylı anlatmamış
Hocam ben direkt 200-300 liralık ses sistemleri alınması gerekiyor zannetigim.icin karışıklık oldu

Geri