Toplama PC ye Windows 10 kurma

ugalka

80+
Reaksiyon skoru
4
PC mi topladım sıra yazılıma geldi bütçemi zaten aştım laptopumda Windows 10 var onu kullanma şansım varmı iki cihaz da da ?

USB ye kurmalısınız ilk, Rufus veya MediaCT ile.

microsoftun sitesine git ve oradan temiz iso indir sonra flash belleğe yazdır boot edip windowsu kurmak kaldı geriye

Yani Microsoft'un kendi sitesinden orjinal Windows 10 u bedava ya mı kurmuş olacağım? O zaman bu 1299₺ nin olayı ne😀? Aydınlatın lütfen (çok cahilce bir soruysa affola
microsoftun sitesine git ve oradan temiz iso indir sonra flash belleğe yazdır boot edip windowsu kurmak kaldı geriye

Yani Microsoft'un kendi sitesinden orjinal Windows 10 u bedava ya mı kurmuş olacağım? O zaman bu 1299₺ nin olayı ne😀? Aydınlatın lütfen (çok cahilce bir soruysa affola
Windowsun sitesinden indirdiğin şey deneme sürümü 30 günlük

1300 tl olanının olayı içinde key ve tüm windows sürümlerini barındırıyor olması birde anakarta gömülüyor o key yani 10 tllik bi kere gir format atınca gidiyor gibi değil cmd ilede bedavadan key işini halledebilirsin

aga arkadaş sanırım win 10 nasıl etkinleştirilir nu öğrenmek istiyor :d
Evet sanırım öyle😅 o zaman 30 günlük deneme sürümünü indirecegim sonra windows u etkinleştirmek için ya 10₺ lik oem keylerden satın alacağım ya da bu forumda bulunan konudan yardım alarak bunu kendim yapacağım

Geri