- Konu Sahibi Konu Sahibi
Estağfurullah hocam ben bence dedim. Fikirlerinizi yazınız tüm eleştireye açıkÖyle diyorsan saygı duyarım, senin sistemin nasıl olsa.
Estağfurullah hocam ben bence dedim. Fikirlerinizi yazınız tüm eleştireye açıkÖyle diyorsan saygı duyarım, senin sistemin nasıl olsa.
Evet var.Anladım peki bu tür kartların Türkiye'de garanti servisleri var mı?
CL değeri artıyor ama 4000mhZ oyunlarda FPSlerin tavan yapmasını sağlar.4000 de CL değerleri 18 e çıkıyor ama? CL gecikme değerleri daha önemli değil mi? Bir de fiyatı aşamıyorum
Yanlış anlamayın bende bu CL değerlerini araştırdığımda CL mhz den daha önemli olduğunu gördüm forumlarda. Bilmediğim için yazıyorumCL değeri artıyor ama 4000mhZ oyunlarda FPSlerin tavan yapmasını sağlar.
Ayrıca mhZ CL'den daha önemli.
Aslında OC yapılmayacaksa 75-78 derecelere kadar sıkıntı yok. Ben de ROG Strix kullanıyorum ama bana ucuza gelmese Strix için bu kadar para vermezdim. Isınmıyor, orası ayrı. Mesela ayar çekmeden 61°C'yi geçmiyor, kendim voltaj ayarlarsam 53-54'ü geçmiyor.Estağfurullah hocam ben bence dedim. Fikirlerinizi yazınız tüm eleştireye açık
Asus rog strix testlerde maksimum 67 görüyor oda oyundan oyuna değişiyor maksimum 64 gördüğü de oluyor. Arada 10 derece fark var amaYani 3070 almak yerine 3080 gamerock alıp 2 3 derece fark olması pek önemli değil aradaki fps farkı o 2 3 dereceyi çok rahat unutturur size
Hocam o sizin dediğiniz hız aşırtmalı hali 72 derece...Asus rog strix testlerde maksimum 67 görüyor oda oyundan oyuna değişiyor maksimum 64 gördüğü de oluyor. Arada 10 derece fark var ama
oc modeli o kadar ısınıyordur normal modeli o kadar ısınacağını düşünmüyorum benim baktığım tesste en fazla 72 derecelerde geziyordu normal modeli hem şuan 3070 ile 3080 i karşılaştırıyoruz aradaki gpu gücü yüzünden o kadar fark olması bile normalAsus rog strix testlerde maksimum 67 görüyor oda oyundan oyuna değişiyor maksimum 64 gördüğü de oluyor. Arada 10 derece fark var ama
Hocam o sizin dediğiniz hız aşırtmalı hali 72 derece...
Normal halinde 70 dereceyi geçmiyor kart.
Anladım. Peki o kartın fiyatı ne kadar bilginiz var mı?oc modeli o kadar ısınıyordur normal modeli o kadar ısınacağını düşünmüyorum benim baktığım tesste en fazla 72 derecelerde geziyordu normal modeli hem şuan 3070 ile 3080 i karşılaştırıyoruz aradaki gpu gücü yüzünden o kadar fark olması bile normal
Hocam o sizin dediğiniz hız aşırtmalı hali 72 derece...
Normal halinde 70 dereceyi geçmiyor kart.
Kartın fiyatı 10 bin TL olarak gördüm amazonda, n11 de. Benim sınır limit 21 bin TL üstüne daha koyamıyorumoc modeli o kadar ısınıyordur normal modeli o kadar ısınacağını düşünmüyorum benim baktığım tesste en fazla 72 derecelerde geziyordu normal modeli hem şuan 3070 ile 3080 i karşılaştırıyoruz aradaki gpu gücü yüzünden o kadar fark olması bile normal
Gamegarajda falan stokta yok stoğa gelirse 8 9 k dan çıkabilirAnladım. Peki o kartın fiyatı ne kadar bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartın fiyatı 10 bin TL olarak gördüm amazonda, n11 de. Benim sınır limit 21 bin TL üstüne daha koyamıyorum
Şu an stokta olan en ucuz 3080 lerden biri. Baya da kaliteli aslında. Birkaç ürünü peşin alıp o açığı kapattıktan sonra bu kartı alma şansınız var mıdır?Anladım. Peki o kartın fiyatı ne kadar bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartın fiyatı 10 bin TL olarak gördüm amazonda, n11 de. Benim sınır limit 21 bin TL üstüne daha koyamıyorum