A850GL o fiyata kesinlikle alınmaz. Yaklaşık 3000TL'yi çöpe yollamış olursun.Bu sistem nasıldır iyi mi? sizce önerileriniz varmıdır? ( Anakartı başka alacağım onun haricinde)
Daha uyguna güvenilir yok ki 3000 e de 850 watt 80+ Gold psu bulmak çok zor bence
Şimdi şöyle kendim montajı yapamıyorum ama ne kadar uygun o kadar iyi tabiiki pc toplama sihirbazından seçince montajı da yapıyorlar yoksa daha uyguna illaki var bazı yerlerde ince hesapta aşırı pahalı değil bence ama vardır illakiMümkünse ayrı ayrı toplayın daha iyi olur
Teşekkür ederim bakacağım, sistem özelinde başka önerin var mı? Diğer parçalar içime sindi fakat soğutucu ve ramdan emin olamadım pc piyasasından anlamadığım yeni yeni bakmaya başladığım için asus, msi harici markaları hiç duymadım maalesef![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu model A850GL'den çok daha kaliteli. Hemde daha ucuz.
Tanıdık bir bilgisayarcı bulun hazır sistemlerde bazen kullanılmış parça takıyorlar kısaca üçkağıtçılık ama siz parça parça alırsanız jelatini dahi siz açıyorsunuzŞimdi şöyle kendim montajı yapamıyorum ama ne kadar uygun o kadar iyi tabiiki pc toplama sihirbazından seçince montajı da yapıyorlar yoksa daha uyguna illaki var bazı yerlerde ince hesapta aşırı pahalı değil bence ama vardır illaki
80.000TL'ye göre kötü.Şimdi şöyle kendim montajı yapamıyorum ama ne kadar uygun o kadar iyi tabiiki pc toplama sihirbazından seçince montajı da yapıyorlar yoksa daha uyguna illaki var bazı yerlerde ince hesapta aşırı pahalı değil bence ama vardır illaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim bakacağım, sistem özelinde başka önerin var mı? Diğer parçalar içime sindi fakat soğutucu ve ramdan emin olamadım pc piyasasından anlamadığım yeni yeni bakmaya başladığım için asus, msi harici markaları hiç duymadım maalesef