Toplama sistem için öneri

cansux

80+
Reaksiyon skoru
138
Bu sistem nasıldır iyi mi? sizce önerileriniz varmıdır? ( Anakartı başka alacağım onun haricinde)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1425).webp
    Ekran Görüntüsü (1425).webp
    50.5 KB · Hit: 33
Bütçen ne kadar ?

Daha uyguna güvenilir yok ki 3000 e de 850 watt 80+ Gold psu bulmak çok zor bence

Bu model A850GL'den çok daha kaliteli. Hemde daha ucuz.

Mümkünse ayrı ayrı toplayın daha iyi olur
Şimdi şöyle kendim montajı yapamıyorum ama ne kadar uygun o kadar iyi tabiiki pc toplama sihirbazından seçince montajı da yapıyorlar yoksa daha uyguna illaki var bazı yerlerde ince hesapta aşırı pahalı değil bence ama vardır illaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu model A850GL'den çok daha kaliteli. Hemde daha ucuz.
Teşekkür ederim bakacağım, sistem özelinde başka önerin var mı? Diğer parçalar içime sindi fakat soğutucu ve ramdan emin olamadım pc piyasasından anlamadığım yeni yeni bakmaya başladığım için asus, msi harici markaları hiç duymadım maalesef

Son düzenleme:
Şimdi şöyle kendim montajı yapamıyorum ama ne kadar uygun o kadar iyi tabiiki pc toplama sihirbazından seçince montajı da yapıyorlar yoksa daha uyguna illaki var bazı yerlerde ince hesapta aşırı pahalı değil bence ama vardır illaki
Tanıdık bir bilgisayarcı bulun hazır sistemlerde bazen kullanılmış parça takıyorlar kısaca üçkağıtçılık ama siz parça parça alırsanız jelatini dahi siz açıyorsunuz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bakacağım, sistem özelinde başka önerin var mı? Diğer parçalar içime sindi fakat soğutucu ve ramdan emin olamadım pc piyasasından anlamadığım yeni yeni bakmaya başladığım için asus, msi harici markaları hiç duymadım maalesef
80.000TL'ye göre kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,162
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri