Neler Yeni

Yeni Sistemimin Soğutucusu Yamuk Geldi, Ne Yapmalıyım?

FraqiaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sayit Yangöz
Sistemi 1 saat önce teslim aldım, görselde görüldüğü gibi yamuk bir şekilde geldi. 30 dk sonunda müşteri hizmetlerine ulaştım fakat kargo kaynaklı diyor. Sistem tamamen kapalı bir şekildeydi ve soğutucu sabitleyici plastikler ile geldi. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Soğutucu

Bünyamina

80+ Platinum
Şaşırtıcı bir tablo. Ya normalde bu kule tipi soğutucu da ayrı gelmesi gerekiyordu. Öyle gönderen yerlerde var ekran kartını gönderdikleri gibi. Ne söylediler peki çözüm amaçlı ?

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
oguz
Demonte şekilde göndermeleri gerekiyor kule tiplerini. Şirket baştan hata yapmış üstüne kargoyu suçluyorlar :D

FraqiaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sayit Yangöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaşırtıcı bir tablo. Ya normalde bu kule tipi soğutucu da ayrı gelmesi gerekiyordu. Öyle gönderen yerlerde var ekran kartını gönderdikleri gibi. Ne söylediler peki çözüm amaçlı ?
Kendilerinden kaynaklı bir şey olmadığını kargo firması ile alakalı olduklarını söylediler. Bende soğutucunun plastik kelepçeler ile sabit bir şekilde geldiğini kapalı kasanın içerisinde iç kısımdan büyük bir darbe almadığı sürece yamuk olamayacağını söyledim. Resim çekip mail atmamı söylediler. Gerçekten borular çok sert, kesinlikle üretim hatası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demonte şekilde göndermeleri gerekiyor kule tiplerini. Şirket baştan hata yapmış üstüne kargoyu suçluyorlar :D
Sistemi bu şekilde çalıştırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom