Neler Yeni

Tor Browser ne kadar gizli?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar biz lojmanlarda kalıyoruz ve buradaki internet izleniyor diye biliyorum. Yani kimin nereye girdiği falan belli oluyor. Ben tor Browser dan girsem gizler mi yoksa her şey gözükür mü? Bir de tor Browser a VPN açarak mı girmek gerekir yoksa direkt mi girmek gerekir?
Not: İnternet Turkcell Superonline

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
Lojmanlardaki şahsi internetleri izleyemezler, ama lojman içindeki ağı kullanırsan izlenirsin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
Lojman içindeki ağdan kastım karasal ağ, dışardan gelen superonline ı izleyemezler diye düşünüyorum. Velhasıl böyle izlenebilen bi ağ kullanıyorsan da tor falan etki etmez :D

Kerem gök

80+ Silver
lojmanın kendi internetine bağlanmadığın sürece sorun yok

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Lojman içindeki ağdan kastım karasal ağ, dışardan gelen superonline ı izleyemezler diye düşünüyorum. Velhasıl böyle izlenebilen bi ağ kullanıyorsan da tor falan etki etmez :D
Lojman herkese Superonline veriyor. Superonline bizim değil lojmanın beleş kullanıyoruz lojmanda kaldığımız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lojmanın kendi internetine bağlanmadığın sürece sorun yok
Lojmanın kendi İnterneti Superonline

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
zorno ıcın mı yoksa baska ıcın mı oncelık ne

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
interneti kabloyla direk mi bagladın? baglandıktan sonra uyelik ile mi acıldı ınternet yoksa bilgi işlem personeli gelip ip tanımlayıp mı bagladı
Biz geldiğimizde zaten vardı. Kabloyla modeme bağladık direkt. Modem bizim bu arada. Başka hiç bir şey yapmadık.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
tamam sıkıntı yok o zaman zorno izleyebilirsin takip edilen bir sistem degil. ana switch onlarda olsa sadece sadece kabloyla gelse dediğim üyelik sistemi ya da ip tanıma olsa oke derdim. sıkıntı yok eline kuvvet devam ke

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tamam sıkıntı yok o zaman zorno izleyebilirsin takip edilen bir sistem degil. ana switch onlarda olsa sadece sadece kabloyla gelse dediğim üyelik sistemi ya da ip tanıma olsa oke derdim. sıkıntı yok eline kuvvet devam ke
Eyw usta

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnternette anonim olmak diye bir şey artık neredeyse kalmadı. Top seviye hacker'lar bile, artık evlerinde don atlet yakalanıyor :)

Mağlum iş için kullanacaksan bu kadar kasmana gerek yok, çalışabilirsin anotomini. Tor'a falan gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,685
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom