Neler Yeni

Torrent aşırı yavaşladı

BéTo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan
Arkadaşlar baştan söyleyeyim Torrent hızı seed sayısıyla ilgili falan demeyin. Yıllardır kullanıyorum ve Steam gibi sabit hızda olmadığını biliyorum.
Steam'den açtım şimdi 7-8 arası indiriyor. 2 farklı Torrent dosyası denedim, seed sayıları 600-700 arası ve ikisi de 1mb geçmiyor. 300-500 kb arası genelde. Son 1 haftadır böyle.
Eskiden genelde 4-5, iyiyse 7-8 indirirdi. Ne olmuş olabilir sizce?

hamburkus

80+
Arkadaşlar baştan söyleyeyim Torrent hızı seed sayısıyla ilgili falan demeyin. Yıllardır kullanıyorum ve Steam gibi sabit hızda olmadığını biliyorum.
Steam'den açtım şimdi 7-8 arası indiriyor. 2 farklı Torrent dosyası denedim, seed sayıları 600-700 arası ve ikisi de 1mb geçmiyor. 300-500 kb arası genelde. Son 1 haftadır böyle.
Eskiden genelde 4-5, iyiyse 7-8 indirirdi. Ne olmuş olabilir sizce?
Spiderman mi indiriyorsun?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
ozan başaran
bazı dosyalar yavaş iniyor yapabileceğiniz bir şey yok bende de aynısı oluyor. bir oyunu saniyede 10mb indirirken başka bir oyunu saniyede 2mb indirdiği oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Sefa Başoğlu
1000/1000 internetle bile 30mb indiriyorum dostum sadece sende olan bir şey değil sanırım veriyi aldığın depolama merkezinin yoğunluğu veya gelişmişliğiyle alakalı

BéTo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spiderman mi indiriyorsun?
Pc'mi mi hackledin 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı dosyalar yavaş iniyor yapabileceğiniz bir şey yok bende de aynısı oluyor. bir oyunu saniyede 10mb indirirken başka bir oyunu saniyede 2mb indirdiği oluyo
Yani kaç gündür değişik değişik oyunlar indirdim hepsi kb larda geziyor. Önceden o kadar kötü değildi.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Pc'mi mi hackledin 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kaç gündür değişik değişik oyunlar indirdim hepsi kb larda geziyor. Önceden o kadar kötü değildi.
adam sana spider-man mı indiriyorsun derken anlaman lazımdı, o dosya yeni kırıldığı için düzgün ayarlanmamış yavaş iniyor, 2 gün sonra düzeltirler.

BéTo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam sana spider-man mı indiriyorsun derken anlaman lazımdı, o dosya yeni kırıldığı için düzgün ayarlanmamış yavaş iniyor, 2 gün sonra düzeltirler.
Yeni kırılanın yavaş olduğunu bilmiyordum.

Top Bottom