Daha önce hiç kullanmadım virüslüdür diyede yaklaşmadım nedir ne işe yarıyor çok bilgim yok sadece oyun indirildiğini biliyorum. Torrent kullanan varsa temiz bir uygulamamı?
Adam uygulamayı soruyor. Önce sorulan şeyi okuyun sonra tepki gösterin. Okumadan kafanızdakini yazmayın şuraya.korsan hiçbir şey indirme, kullanma. sonra bilgisayarım neden kasıyor diyorsunuz.
korsan hiçbir şey indirme, kullanma. sonra bilgisayarım neden kasıyor diyorsunuz.
Güvenli torrent diye bir şey yok diyen varsa engelleyin geçin uzak durun. Torrent temiz bir uygulama olsada kullanımı gereksiz crack oyun dışındaDaha önce hiç kullanmadım virüslüdür diyede yaklaşmadım nedir ne işe yarıyor çok bilgim yok sadece oyun indirildiğini biliyorum. Torrent kullanan varsa temiz bir uygulamamı?
torrent hiçbir zaman güvenli olmadı. bana göre ve kimsenin kullanmasını da tavsiye etmem.Adam uygulamayı soruyor. Önce sorulan şeyi okuyun sonra tepki gösterin. Okumadan kafanızdakini yazmayın şuraya.
Neden hocamTavsiyem qBittorrent kullanmanız olur. μTorrent asla kullanmayın.
Farkı ne , 2005 yapımı olan BF2 'yi indirmek istiyorum Torrentte varmış başka yerde bulamadım, steamda felanda yok@Ahmettt,
Torrent en güvenli indirme protokollerinden biridir. Tavsiyem qBittorrent kullanmanız olur. μTorrent asla kullanmayın. Riski belirleyen indirdiğiniz şey.
Crack uygulama sistemi yavaşlatmaz varsa kanıtınız beraberiyle yazın yoksa hiç yazmayın daha iyi.korsan hiçbir şey indirme, kullanma. sonra bilgisayarım neden kasıyor diyorsunuz.