Necrotic
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 353
- İsim
- Orkun
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi.
Bu düşünceye hem katılıyorum hem katılmıyorum. Katıldığım taraf şu amaç sadece oyun oynamak bilgisayarda seni tehlikeye sokacak şeyler veya kredi kartı gibi bilgileri çok kullanan biri değilsen. Torrent kullanmadan bir sakınca yok. Katılmadığım nokta da şurası Tehlikeliye denk gelmediğin sürece sıkıntı olmaz. Ama format atmana rağmen gitmeyen zararlı yazılımlar vardır. Format attım o zaman sorun yok ile düşünmek tehlikelidir. Zaten zararlı yazılımın amacı sistemde olabildiğince uzun kalmaktır. İşe yarar kullanabildiği bir bilgi olursa saldırısını yapar. yoksa öyle komada durur gibi oturur sistemde bir zararını göremezsin. Gün sonunda kullanıcıya düşüyor riski alıp almamak.Zaten ortalama bir kullanıcı yılda en az 1 kere sistemini formatlıyor bunu da göz önünde bulundurursak aman aman bir etkisi olmaz. Sonuçta dosya siliniyor. Zaten format sonrası tekrar çalışacak bir crack dosyası crack değil virüstür.
Kendi 7 senelik sistemimde geldiği ilk zamandan beri crack oyun uygulama vs. kullanıyorum ve kullanmaya da devam ediyorum. Zamanla yavaşlama bir yana buna ek olarak sistemi kullanılmaz hale getirecek kadar bir sıkıntı yaratmadı.