Neler Yeni

Torrent İndirdikten Sonra Malwarebytes Virüs Buldu Ne Yapmalıyım

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
Silmeli miyim bunları yoksa kalmaları mı gerekiyor? PC'ye zarar gelir mi?
Ekran Görüntüsü (18).png

Mesaj otomatik birleştirildi:

yokmu fikri olan

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Silmeli miyim bunları yoksa kalmaları mı gerekiyor? PC'ye zarar gelir mi?Alıntıyı görüntüle
Bilemem ama ben silmiyorum. Mesela geçen rdr2 indirdim emp.dll mi ne öyle bir şey sildi virüs diye geri yükle yaptım. Çünkü açılmıyor oyun başka türlü. Algilayamadigi dosyayı virüs kabul ediyo ve crackler zaten öyle oluyo. Ama sana kalmış bir durum.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
bulduğu dosyalar utorrent dosyaları. Bunlari silmene gerek yok sanirim 2yildir bende de virus diye cikiyo bunlar. Yine de görece guvenilir torrentleri indirmeye çalışın.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

DicDal

80+
Utorrent içerisinde reklam göstermek için bir dosya kullanıyor bu da anti virüslere takılmasını sağlıyor. En güvenilir torrent uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim açık kaynak kodlu ve utorrenttten bir farkı yok ücrestiz.
https://www.qbittorrent.org/download

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Utorrent içerisinde reklam göstermek için bir dosya kullanıyor bu da anti virüslere takılmasını sağlıyor. En güvenilir torrent uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim açık kaynak kodlu ve utorrenttten bir farkı yok ücrestiz.
https://www.qbittorrent.org/download
Böyle yaptım zaten hocam teşekkürler genede birde Dodi repacks güvenilir mi?

DicDal

80+
Ben repack kullanmayı sevmiyorum çoğunlukla sahne dosyalarını direkt kendim kuruyorum veya oyunun temiz steam dosyalarını indirip crack uyguluyorum böylesi daha iyi oluyor. Soruna gelecek olursan evet güvenilir ama her repacker farklı şekilde repack yapıyor bazıları boyutu azaltmak için oyunun ara sahnelerini kırpıyor bazıları oyunun yeni sürümü geldiği için güncellemeye üşenip eski sürümde bırakıyor ve kurulum süreleri biraz uzun kalıyor. Hangi oyunu indirmek istiyorsun?

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Torrent istemcisi olarak qbittorrent kullanıyorum reklam yok hafif gayet iyi tavsiye ederim

Top Bottom