pLowstone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 220
Bu algı nereden çıktı bir ben anlasam.Nerden uydurdun bunu ?
Bu algı nereden çıktı bir ben anlasam.Nerden uydurdun bunu ?
vermez borç varbaba parasıyla oyun al![]()
... 3060 ti? dostum ben RX570 4GB kullanıyorum ve sistemde zaten 2.el.Aha 3060 ti'ye para veriyo, oyuna vermiyor. Bur da ayrı bir tip.
bruh moment öyle bir andır ki aklım olmadığını anlarım2 sene önce çıktı oyun zaten. git başka konuya insanların sinirini bozmaya çalışan random toxic kişi.
arkadaş senin iyiliğini istemiş pc ye virüs girer ve bilgilerin çalınırsa gelipte siz haklıymışsınız demebaba parası. AYRICA SİZ NİYE BANA KARIŞIYOSUNUZ ARKADAŞ İNDİRMEK İSTEDİM İNDİRİYORUM SORUMU CEVAPLAYIN SADECE
10 yıldır kullanıyorum bir kere virüs bulaşmadı.Torrentten oyun indirmeni önermem
1)Crack oyuna karşıyız.
2)Torrent indirince direkt virüs bulaşıyor kardeşim.
bi bilgim yokkiarkadaş senin iyiliğini istemiş pc ye virüs girer ve bilgilerin çalınırsa gelipte siz haklıymışsınız deme
kardeşim tracker listesini değiştirmeyi deneyebilirsin. veya başka bir linkten indirmeyide dneyebilirsin. fitgirl repack şeklinde indirmenizi öneririm indirme işlem ikısa sürer sadece setupta beklersinizsorduğum soruyu 1 allahın kulu cevaplamadı. konu dışı şeyler söylemeyin konumu cevaplayın.
ok aga sadece düzgün bi cevap verirsen sevinirim. indirme hızımı nasıl yükseltebilirim? bu soruyu cevapla ve lütfen başka saçma mesaj atma.ARKAŞLAR CIREK OYUN İNDİRİN GEVURLAR PARA GAZANMASIN(!)
şanslısın o zaman yüzde 80 90ında virüs var10 yıldır kullanıyorum bir kere virüs bulaşmadı.
boş boş konuşuyorsunuz gerçekten. gidip en fake duran indir butonuna basarsanız tabikide virüs bulaşır