torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
baba parası. AYRICA SİZ NİYE BANA KARIŞIYOSUNUZ ARKADAŞ İNDİRMEK İSTEDİM İNDİRİYORUM SORUMU CEVAPLAYIN SADECE
arkadaş senin iyiliğini istemiş pc ye virüs girer ve bilgilerin çalınırsa gelipte siz haklıymışsınız deme

tamam anladık cracke karşınısınız ama adam indiriyor siz bir şey yapamazsınız bari sorusunu cevaplasaydınız

sorunun cevabı zaten 16 megabit downloadın var 2 mbps indirme hızını geçmez

Torrentten oyun indirmeni önermem
1)Crack oyuna karşıyız.
2)Torrent indirince direkt virüs bulaşıyor kardeşim.
10 yıldır kullanıyorum bir kere virüs bulaşmadı.
boş boş konuşuyorsunuz gerçekten. gidip en fake duran indir butonuna basarsanız tabikide virüs bulaşır

ARKAŞLAR CIREK OYUN İNDİRİN GEVURLAR PARA GAZANMASIN :cool: (!)

ben eski laptopumda 7 yıl M&B Warband oynadım hiçbir virüs yoktu. (2 tane virüs programı vardı)

sorduğum soruyu 1 allahın kulu cevaplamadı. konu dışı şeyler söylemeyin konumu cevaplayın.
kardeşim tracker listesini değiştirmeyi deneyebilirsin. veya başka bir linkten indirmeyide dneyebilirsin. fitgirl repack şeklinde indirmenizi öneririm indirme işlem ikısa sürer sadece setupta beklersiniz

ARKAŞLAR CIREK OYUN İNDİRİN GEVURLAR PARA GAZANMASIN :cool: (!)
ok aga sadece düzgün bi cevap verirsen sevinirim. indirme hızımı nasıl yükseltebilirim? bu soruyu cevapla ve lütfen başka saçma mesaj atma.

10 yıldır kullanıyorum bir kere virüs bulaşmadı.
boş boş konuşuyorsunuz gerçekten. gidip en fake duran indir butonuna basarsanız tabikide virüs bulaşır
şanslısın o zaman yüzde 80 90ında virüs var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar