Neler Yeni

Torrent oyun indirilir mi?

Mavzer9

80+
Reaksiyon skoru
11
oyun fiyatları ortada, ilk defa pc topladığım için cod, battlefield, farcry vs vs vs birçok oyunu bitirmek istiyorum, torrent ten yüzde yüz virüs bulaşır mı? güvendiğiniz kullandığınız site var mı?

indirilir
site öneremiyoruz diye biliyorum.
Ama biraz araştırırsan öğrenirsin.

oyun fiyatları ortada, ilk defa pc topladığım için cod, battlefield, farcry vs vs vs birçok oyunu bitirmek istiyorum, torrent ten yüzde yüz virüs bulaşır mı? güvendiğiniz kullandığınız site var mı?
Site önermek yasak doğru düzgün indirilirse virüs bulaşmaz

Hayır yüzde yüz bulaşmaz ama risk vardır. Oyunları değil de türkçe yamalara dikkat et daha çok.

Elbette virüssüz olan 1 2 tane vardır arada ama önermek yasak.

Güvenilir siteler var fakat tekrar uyarı yemek istemiyorum boyutunu küçültüp atıyorlar hem öylede bir ekstrası var.

Korsana destek verilmediği için öneri yapmıyoruz. Haliye site de öneremiyoruz. Ben önermiyorum virüs bulaşma riski çok yüksek. Sadece bir sorun yaşar iseniz yardım edebiliriz.

Düzgün bi yerden indir virüs bulaşmaz yüksek ihtimal.

Ben oynuyorum, düzgün sitelerden indirince sorun olmuyor genelde ama kimse garanti veremez.

Geri