Torrent oyun nasıl indirilir

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
924
Bayadır araştırıyorum bu işi bilen ya da rehber niteliğinde bir video varmı

torrent olarak qbittorrent öneririm açık kaynak kodlu güvenilir bir programdır

programı kurduktan sonra tek gereken .torrent uzantılı dosyaya çift tıklamaktır gerisini zaten yönlendirmeler ile anlarsınız
.torrent uzantılı dosyalar hakkında da bilginiz yok ise size şöyle özetleyeyim

örneğin crack oyun yükleyecekseniz siteye girip yükleme kısmına geldiğinizde torrent linki olur ona tıklayıp torrent dosyasını yüklersiniz.
örnek olarak dosya biçimleri böyle olur ''GTAVC.torrent''

detaylandırmak için uzun anlattım yaklaşık 5-6 tıklama ile olan şeyler
kolay gelsin

İkisinden birini indir daha sonra .torrent uzantılı dosyayı programda aç program otomatik olarak dosyayı indirmeye başlayacak.

magnet linki diye bir olay var bu dosyaya ihtiyaç duymadan direkt linke girdiğinde otomatik torrent inmeye başlıyor o şekilde de indirebilirsin.

torrent olarak qbittorrent öneririm açık kaynak kodlu güvenilir bir programdır

programı kurduktan sonra tek gereken .torrent uzantılı dosyaya çift tıklamaktır gerisini zaten yönlendirmeler ile anlarsınız
.torrent uzantılı dosyalar hakkında da bilginiz yok ise size şöyle özetleyeyim

örneğin crack oyun yükleyecekseniz siteye girip yükleme kısmına geldiğinizde torrent linki olur ona tıklayıp torrent dosyasını yüklersiniz.
örnek olarak dosya biçimleri böyle olur ''GTAVC.torrent''

detaylandırmak için uzun anlattım yaklaşık 5-6 tıklama ile olan şeyler
kolay gelsin
senin cukunu donald trump yesin. eyw reis

hacılar utorrent var qbittorent var vs vs bunların farkları ne

Teknik olarak hiçbir farkları yok aynı işlevi görürler ancak qbittorrent açık kaynak kodlu olmasından dolayı daha güvenilirdir
uTorrent bi aralar arka planda saçma sapan CPU ve ram yiyen gizli işlemler yaptı (mining gibi) ve reklam + bloatware dolu olması da cabası. qbittorrent candır.

Hocamlar ben torrent i anlamıyorum.Crack oyun indirme sitelerinin drive linkinden oyun indirmeden faekı ne bu torrent in

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,735
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri