Yardım Torrent veya herkesin bildiği o siteden oyun indirme

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
125
Bütçe
5
Selamlar, iyi forumlar sevgili arkadaşlar

Yeni bir pc dizdim 9070xt 7500f li oyun oynamak istiyorum fakat bayağı pahalı geliyor fiyatlar örneğin Cyberpunk torrent veya hepimizin bildiği o sitelerden indirsem ne gibi sorunlar yaşarım veya ne önerirsiniz sorun olmazsa önerdiğiniz güvenilir bir site var mı?

Yeni bir pc dizdim 9070xt 7500f li oyun oynamak istiyorum fakat bayağı pahalı geliyor fiyatlar örneğin Cyberpunk torrent veya hepimizin bildiği o sitelerden indirsem ne gibi sorunlar yaşarım veya ne önerirsiniz sorun olmazsa önerdiğiniz güvenilir bir site var mı?
Bilinen yerlerden indirirsen sorun yaşamazsın fullprogramlarindir ve fitgirlrepack deneyebilirsin online oynayayım diyorsan onlinefixme ye bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam 17 yıldır pc kullanıyorum bunun 15 yılı korsanla geçti hala geçmeye devam ediyor bir sorun olmaz :)

Nereye tıkladığına dikkat et belli başlı sitelerde dolan sorun olacağını zannetmiyorum

Kendimi bildim bileli fullprogramlarindir'den indiririm hikayeleri oyunları. Hiç sorun yaşamadım. Bir dönem ordan Windows bile kullandım bir sıkıntı yoktu.

130k lik sistem alıyorsun ve 250 300tl lik oyun pahalı geliyor 🤣 zaten biz direk almıyoruz hocam indirim zamanın da alıyoruz Xbox uygulama dan oyun alabilirsin ucuza yada torrent devam et ilerde o oynayacağın oyun online olursa para vereceksin bilgine

Geri