Torrentten Oyun indirilir mi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GOTEDOMA0

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Torent'den indirilenler Crack'li değil mi? Dakika bir, Gol bir olmasın.

Sağ duyu ve düzgün yerden indirirsen problem yaşamazsın. ingilizce kaynakalr kullan, redite bak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden
Tebrikler! Yeni bir başarımın kilidini açtınız Artık bilgisayarınızda 5 kişi var

Yepyeni bilgisayarı riske atmaya değmez. Para biriktirip indirim kovalayabilirsin ya da Steam hesabı alıp (daha çok kiralama gibi aslında) istediğin oyunu o şekilde oynayabilirsin. Başkalarının sorun yaşamaması senin de yaşamayacağın anlamına gelmiyor.

Tebrikler! Yeni bir başarımın kilidini açtınız Artık bilgisayarınızda 5 kişi var
Neden insanları sebepsiz yere korkutuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yepyeni bilgisayarı riske atmaya değmez. Para biriktirip indirim kovalayabilirsin ya da Steam hesabı alıp (daha çok kiralama gibi aslında) istediğin oyunu o şekilde oynayabilirsin. Başkalarının sorun yaşamaması senin de yaşamayacağın anlamına gelmiyor.
Ne riski hocam :D bilip bilemden konuşuyorsunuz, yapmayın lütfen rica ediyorum

Neden insanları sebepsiz yere korkutuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne riski hocam :D bilip bilemden konuşuyorsunuz, yapmayın lütfen rica ediyorum
Forumdaki troll elemanlardan biri bana korsan oyuna risksiz diyor korsan yazılım sanki %100 güvenli 13 yasındaki cocuk işte seni foruma kabul eden de kabahat

hiç belli olmaz. güvenilir diye bişey yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,565
Üyeler
187,210
Son üye
OzanEkinci