Düzgün yerden indirirsen sorun olmazMerhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden
Torrent oyun ındır den dusunuyorum bazı arkadaslarım ındırmıs sorun yasamamıslarDüzgün yerden indirirsen sorun olmaz
Tebrikler! Yeni bir başarımın kilidini açtınız Artık bilgisayarınızda 5 kişi varMerhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden
Yüzlerce indirdim oradan 0 sorunTorrent oyun ındır den dusunuyorum bazı arkadaslarım ındırmıs sorun yasamamıslar
Neden insanları sebepsiz yere korkutuyorsunuz?Tebrikler! Yeni bir başarımın kilidini açtınız Artık bilgisayarınızda 5 kişi var
Ne riski hocamYepyeni bilgisayarı riske atmaya değmez. Para biriktirip indirim kovalayabilirsin ya da Steam hesabı alıp (daha çok kiralama gibi aslında) istediğin oyunu o şekilde oynayabilirsin. Başkalarının sorun yaşamaması senin de yaşamayacağın anlamına gelmiyor.
Forumdaki troll elemanlardan biri bana korsan oyuna risksiz diyor korsan yazılım sanki %100 güvenli 13 yasındaki cocuk işte seni foruma kabul eden de kabahatNeden insanları sebepsiz yere korkutuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne riski hocambilip bilemden konuşuyorsunuz, yapmayın lütfen rica ediyorum
Saglamindir den önermem rdr 2 elamigos indir yaz, ben oradan indiriyorum, diğeride fitgirl.Merhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden