Torrentten Oyun indirilir mi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GOTEDOMA0

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Torent'den indirilenler Crack'li değil mi? Dakika bir, Gol bir olmasın.

Sağ duyu ve düzgün yerden indirirsen problem yaşamazsın. ingilizce kaynakalr kullan, redite bak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba yeni laptop aldım Rdr 2 ve unc serilerini torrenten ındırsem sorun yasar mıyım ? Yada saglamındır uzerınden
Tebrikler! Yeni bir başarımın kilidini açtınız Artık bilgisayarınızda 5 kişi var

Yepyeni bilgisayarı riske atmaya değmez. Para biriktirip indirim kovalayabilirsin ya da Steam hesabı alıp (daha çok kiralama gibi aslında) istediğin oyunu o şekilde oynayabilirsin. Başkalarının sorun yaşamaması senin de yaşamayacağın anlamına gelmiyor.

Tebrikler! Yeni bir başarımın kilidini açtınız Artık bilgisayarınızda 5 kişi var
Neden insanları sebepsiz yere korkutuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yepyeni bilgisayarı riske atmaya değmez. Para biriktirip indirim kovalayabilirsin ya da Steam hesabı alıp (daha çok kiralama gibi aslında) istediğin oyunu o şekilde oynayabilirsin. Başkalarının sorun yaşamaması senin de yaşamayacağın anlamına gelmiyor.
Ne riski hocam :D bilip bilemden konuşuyorsunuz, yapmayın lütfen rica ediyorum

Neden insanları sebepsiz yere korkutuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne riski hocam :D bilip bilemden konuşuyorsunuz, yapmayın lütfen rica ediyorum
Forumdaki troll elemanlardan biri bana korsan oyuna risksiz diyor korsan yazılım sanki %100 güvenli 13 yasındaki cocuk işte seni foruma kabul eden de kabahat

hiç belli olmaz. güvenilir diye bişey yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri