Neler Yeni

Torrrent İndiremiyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yukarıda ''Torrent'e yardım yok'' yazan şahıslar hakkında konuşmak istiyorum. Torrent'in bir dosya biçimi olduğunu bilmiyorsunuz galiba. Torrent olsa da olmasa da zaten yardım edebilecek yeterli bilgiye sahip değilsiniz. Arkadaşın sorunu Torrent istemcisi ile alakalı, ne indirdiği bizleri ilgilendirmez. Hesap sormak da bize düşmez. İçi boş mesajlar atmak yerine konu sahibine yardım edebilirsiniz.

Modem arayüzünüze girip, güvenlik düzeyi hakkında bilgi verin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Yukarıda ''Torrent'e yardım yok'' yazan şahıslar hakkında konuşmak istiyorum. Torrent'in bir dosya biçimi olduğunu bilmiyorsunuz galiba. Torrent olsa da olmasa da zaten yardım edebilecek yeterli bilgiye sahip değilsiniz. Arkadaşın sorunu Torrent istemcisi ile alakalı, ne indirdiği bizleri ilgilendirmez. Hesap sormak da bize düşmez. İçi boş mesajlar atmak yerine konu sahibine yardım edebilirsiniz.

ya zaten haklılar ben sebebimi belirttim ama şaka değil hayatımda torrent i korsan oyunu olarak 1 defa kullandım sadece 1 oyun için oda eski bir oyundu internette güvenemedim 2.olarak rdr2 olacak. Bende her zaman orijinali alıp haketmiş parasını derim. Ama zaten 300 tl verdiğim bir oyuna neden bir kez daha 300 vereyimki bu çok saçma olur diye düşündüm. Hatta bu torrent e yardım yok diyenlerden oyuna daha fazla harcama yapmışımdır NOKTA yı koyarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Merhaba Treyarch

yazdığın şeylere ne kadar bi noktada katılsamda bazen durumlar öyle olmıyabiliyor burda adamın sorunu evet crackle ilgili deil ama amacını söylediği için insanlar buna soğuk davranabiliyor yani aslında bu soğuk davranma kişiden kişiye göre değişir çokda anormal bir durum değil

İyi Günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Merhaba Treyarch

yazdığın şeylere ne kadar bi noktada katılsamda bazen durumlar öyle olmıyabiliyor burda adamın sorunu evet crackle ilgili deil ama amacını söylediği için insanlar buna soğuk davranabiliyor yani aslında bu soğuk davranma kişiden kişiye göre değişir çokda anormal bir durum değil

İyi Günler
en son yazdığım mesajı okurmusun

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ya zaten haklılar ben sebebimi belirttim ama şaka değil hayatımda torrent i korsan oyunu olarak 1 defa kullandım sadece 1 oyun için oda eski bir oyundu internette güvenemedim 2.olarak rdr2 olacak. Bende her zaman orijinali alıp haketmiş parasını derim. Ama zaten 300 TL verdiğim bir oyuna neden bir kez daha 300 vereyimki bu çok saçma olur diye düşündüm. Hatta bu torrent e yardım yok diyenlerden oyuna daha fazla harcama yapmışımdır NOKTA yı koyarım
kardesim hayat bu maalesef herkesin butcesi olmuyor oyun almaya..
kimisi sacma sapan "bilgisayar alacak paran var oyun alacak nasıl yok" "paran yoksa oynama" gibi yorumlar yapıyorlar.
gercekten alacak paran yoksa ve ayıracak butcen yoksa indirilebilir. Bunu sorun etmemeni öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de.
kimisi sacma sapan "bilgisayar alacak paran var oyun alacak nasıl yok" "paran yoksa oynama" gibi yorumlar yapıyorlar.
gercekten alacak paran yoksa ve ayıracak butcen yoksa indirilebilir. Bunu sorun etmemeni öneririm.
Herkes düşünmüyor. Onlarca sacma sapan şey varken bunu sanki adam öldürülmüşcesine savunanlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
yok Allaha şükür bütçem var pc ve oyunlara karşı bir şekilde olabildiğince iyi dizdim pc yi elimden geldikçe oyunlarada harcama yaparım hakettiğine ama asla korsan kullanmazdım aşırı ihtiyacım olduğundan kullanmaya başlayayım dedim uzun zaman sonra linçlendik ya daha bir şey demek istemiyorum bu yazanlar sanki sütten çıkmış ak kaşık torrent kullanmamış tipler sanırsın hepsinin geçmişi illaki internet üzerinden bir mod bile indirmiş haldedir burada bana laf . yapıyorlar :)

Jaja50

80+ Silver
"tORrENte kaRşIyIZ DeStEk YoK" gibi şeyler yazan arkadaşlar,kimsenin ne indirdiği ne kurduğu sizi ilgilendirmez.İsterse RDR2 indirir isterse fifa 19.Sizin amacınız burada yardım etmek olmalı,eğer etmiyorsanız ve torrente karşıyız diyorsanız bunu belirtmenize gerek yok.Yardım edecek arkadaşlar da çıkacaktır.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
yok Allaha şükür bütçem var PC ve oyunlara karşı bir şekilde olabildiğince iyi dizdim PC yi elimden geldikçe oyunlarada harcama yaparım hakettiğine ama asla korsan kullanmazdım aşırı ihtiyacım olduğundan kullanmaya başlayayım dedim uzun zaman sonra linçlendik ya daha bir şey demek istemiyorum bu yazanlar sanki sütten çıkmış ak kaşık torrent kullanmamış tipler sanırsın hepsinin geçmişi illaki internet üzerinden bir mod bile indirmiş haldedir burada bana laf . yapıyorlar :)
Emin ol %99.99 u windows ve office uygulamalarına para vermemistir...
Mesaj otomatik birleştirildi:

"tORrENte kaRşIyIZ DeStEk YoK" gibi şeyler yazan arkadaşlar,kimsenin ne indirdiği ne kurduğu sizi ilgilendirmez.İsterse RDR2 indirir isterse fifa 19.Sizin amacınız burada yardım etmek olmalı,eğer etmiyorsanız ve torrente karşıyız diyorsanız bunu belirtmenize gerek yok.Yardım edecek arkadaşlar da çıkacaktır.
doğru.
görün geçin gereksiz laf kalabalıgı yapmanıza ne gerek ne de ihtiyac var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,371
Üyeler
164,299
Son üye
Buraakozdemmrr
Top Bottom