Çözüldü✓ Toshiba TR200 SSD

Toplayıcı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Arkadaşlar daha önce konu açmadığım halde geçen açtığım konu kilitlenmişti bende o yüzden tekrar açıyorum soramadıklarımı sormak için
CrystalDiskMark'ı SSD'mi test etmek için yükledim fakat son versiyonu yüklediğimde böyle
Ekran Görüntüsü (6).webp

7.0.0 versiyonu yüklediğimde ise böyle
Ekran Görüntüsü (8).webp

Sizce neden böyle oluyor SSD de problem mi var ? Nasıl düzeltebilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar niye kimse cevap vermiyor ?

Testi başlatmamışsın ki. Sol üstteki All tuşuna basın başlatın.

Bu değerler normal mi bana yazma değerleri düşük geldi de geçen sefer ölçüğümde 400 çıkmıştı şimdi neden böyle oldu ?
Ekran Görüntüsü (9).webp

Arkadaşlar daha önce konu açmadığım halde geçen açtığım konu kilitlenmişti bende o yüzden tekrar açıyorum soramadıklarımı sormak için
CrystalDiskMark'ı SSD'mi test etmek için yükledim fakat son versiyonu yüklediğimde böyleAlıntıyı görüntüle
7.0.0 versiyonu yüklediğimde ise böyle
Alıntıyı görüntüle
Sizce neden böyle oluyor SSD de problem mi var ? Nasıl düzeltebilirim ?

Arkadaşlar niye kimse cevap vermiyor ?
Neden konuların kilitlenmesin ki? konu başlığına bak "Toshiba TR200 SSD" böyle konu başlığı mı olur? ne sormak istiyorsan başlığa bunu özet geçeceksin.

Neden konuların kilitlenmesin ki? konu başlığına bak "Toshiba TR200 SSD" böyle konu başlığı mı olur? ne sormak istiyorsan başlığa bunu özet geçeceksin.
Abi ama konunun kilitlenme sebebi :
SSD Hızı Ölçme başlıklı mesajınız silindi. Sebep: Çoklu konu yasak!
Buydu o yüzden ben dedim yine de bir daha dikkat ederim başlıklarıma ama lütfen bu konuyu kilitleme şuan.

Aynı konuyu sürekli açıyorsun dostum elbette kilitlenecek. Bir de şu yazdığına bak;

Ekran Görüntüsü (116).webp

Aynı konuyu sürekli açıyorsun dostum elbette kilitlenecek. Bir de şu yazdığına bak;

Alıntıyı görüntüle
Ben konuyu göremiyorsunuz sanmıştım :( :/.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım nesini anlamıyorsunuz ben başka konu açmadım anlayın şunu başka bir konuda sadece SSD kronik sorunlu mu diye sordum ama konuyu bölmeyeyim diye onu açtım direkt kilitlendi ben napayım ya.

Acaba bu konu ne zaman kilitlenecek:unsure:.

Son düzenleme:
Ben konuyu göremiyorsunuz sanmıştım :( :/.

Arkadaşım nesini anlamıyorsunuz ben başka konu açmadım anlayın şunu başka bir konuda sadece SSD kronik sorunlu mu diye sordum ama konuyu bölmeyeyim diye onu açtım direkt kilitlendi ben napayım ya.

Acaba bu konu ne zaman kilitlenecek:unsure:.
Sıralı yazma değeri düşük ama pekte işe yaramaz o sadece kopyala yapıştır yaparken sıradan bir SSD'ye göre daha yavaş işlem yapacaktır. Onun dışında Rastgele yazma ve okuma yüksek yani oyunlarda herhangi sorun yaşamazsınız.

Sıralı yazma değeri düşük ama pekte işe yaramaz o sadece kopyala yapıştır yaparken sıradan bir SSD'ye göre daha yavaş işlem yapacaktır. Onun dışında Rastgele yazma ve okuma yüksek yani oyunlarda herhangi sorun yaşamazsınız.
Tamam teşekkürler.

Geri