Terayağı sürmeden tostu basıyorum biraz ısınsın diye. Sonra tekrar makinenin kapağını açıp tereyağı sürüyorum ve geri basıyorum. Hata burda mı acaba ?güzelce tereyağı sürersen bişe olmaz.
hocam bi 5 sn tutun zaten üstü hemen kıtırlaşır sonra rahatça sürersiniz tereyağını.Terayağı sürmeden tostu basıyorum biraz ısınsın diye. Sonra tekrar makinenin kapağını açıp tereyağı sürüyorum ve geri basıyorum. Hata burda mı acaba ?
Ben tereyağı sürmeden yapıyorum. Daha önce hiç yapışmadıTerayağı sürmeden tostu basıyorum biraz ısınsın diye. Sonra tekrar makinenin kapağını açıp tereyağı sürüyorum ve geri basıyorum. Hata burda mı acaba ?
HaydaaaBen tereyağı sürmeden yapıyorum. Daha önce hiç yapışmadı
kaliteye bağlı bizim 2 sene önce 400 TL'ye aldığımız tost makinesi 2 bin tl oldu hiç yapışmıyor granit gibi bir malzemesi var metal lerde yapışıyorDostlar tost yaparken ekmek makineye yapışıyor. Sebebi ne olabilir ? Çıkarırken parçalanıyor bütün keyfimi kaçırdı.
Yağlı kağıt kullan annem hep öyle yapıyor hem tereyağı sürüyor hemde yağlı kağıdın arasına koyuyor hem tost makinesi kirlenmiyor hemde yapișmiyorDostlar tost yaparken ekmek makineye yapışıyor. Sebebi ne olabilir ? Çıkarırken parçalanıyor bütün keyfimi kaçırdı.