Evet youtuberımNe zaman bi ekipman konusu açsam herkes tost tost diyor anlamadım youtuber mı yok yani moderatör falanda değil D:
donanimarsivi.com
Bi dakika sen gerçek misin? Yoksa Troll mü? Böyle devam ederse paradoxa gireceğim.Evet youtuberım
Buda kanalım abone olup destek olabilirsin![]()
Dost Kayaoğlu
o kadar da beğenmiyor değilim Oyun Bilgisayarım: Ana Kart: MAG B460 TOMAHAWK İşlemci: 10. Nesil Intel işlemci I7-10700 Ekran Kartı: MSI VENTUS GEFORCE RTX 20...www.youtube.com
Sadece ekipmanlara ilgim var okadar özel bir şey yok
Bide forumdaki en detaylı incelemeyi yaptım belki onun da bir etkisi olmuştur
İnceleme - Corsair K55 RGB Klavye İncelemesi.
Merhabalar sevgili yoldaşlar bu konuda 300tl-400tl arası bütçe için alınabilecek en kaliteli klavye olan Corsair K55'i sizlere tanıtacağım. Öncelikle bu bütçede klavye arayan arkadaşlarımız nasıl bir klavye seçmelidir ona değineceğim. Klavye ararken eğer önceliğiniz hissiyat,ses ve hız gibi...donanimarsivi.com
Gerçeğim.Bi dakika sen gerçek misin? Yoksa Troll mü? Böyle devam ederse paradoxa gireceğim.
Merabalar o zaman.Gerçeğim.
Gerçek, hatta ben yayınlarına çıkan Orhun'umBi dakika sen gerçek misin? Yoksa Troll mü? Böyle devam ederse paradoxa gireceğim.
MerhabaMerabalar o zaman.
Evet arada buraya gelip oyun öneriyoruzGerçek, hatta ben yayınlarına çıkan Orhun'um
İsim Tost olunca troll olarak düşünmemek elde değilMerhaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arada buraya gelip oyun öneriyoruz