Neler Yeni

Total War Rome 2 vs Attila

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Arkadaşlar selam, herkese iyi günler. Başlıkta belirttiğim 2 oyundan hangisi sizce daha iyi.( Evet konu hakkında bilgiler tartışmalar mevcut ama 3-5 yıllık konular olduğu için belki yenilikler gelmiştir oyunlara)
Daha önce herhangi bir TW oyunu oynamadım. Kur güncellemesi gelmeden önce 2'sini de alıp oynayacağım ama hangisi sizce daha iyi öğrenmek istedim. Sebepleriyle beraber açıklayıcı bir şekilde fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim :).

Not : Birbirlerine çok benzer ise 2 sinide almama gerek olup olmadığını da söyleyebilirsiniz ^_^

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
ismail
Rome 2 total war... Bana kalırsa direk Total war warhammer 1-2-3 + tüm dlcleri alarak yoluna devam edebilirsin.Tüm soruları yanıtlayabilirim.Tüm seriyi oynamayı seviyorum.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rome 2 total war... Bana kalırsa direk Total war warhammer 1-2-3 + tüm dlcleri alarak yoluna devam edebilirsin.Tüm soruları yanıtlayabilirim.Tüm seriyi oynamayı seviyorum.
Çok pahalıya denk gelir okadar paraya değeceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sapık bir strateji oyuncusuyum 1k saat götürmeli beni 😂😂

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
ismail
Çok pahalıya denk gelir okadar paraya değeceğini sanmıyorum
İlgin varsa warhammer evreni güzel.ilk oyundan başlayarak yavaş yavaş genişletebilirsin.Warhammer 1-2-3 ü aldıktan sonra oyunun haritaları birleşiyor devasa birşeye dönüşüyor.tek turda 250 civarı faction hamle yapıyor başlangıçta.İlerleyen turlarda kaos ordularının işgaliyle oyunun tadı ayrı bir yöne gidiyor diyebilirim.Fantazi dünyası yerine rome 2'de alınabilir.Medieval 2 total war çok daha güzel ama o söylediğin iki oyuna nazaran.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgin varsa warhammer evreni güzel.ilk oyundan başlayarak yavaş yavaş genişletebilirsin.Warhammer 1-2-3 ü aldıktan sonra oyunun haritaları birleşiyor devasa birşeye dönüşüyor.tek turda 250 civarı faction hamle yapıyor başlangıçta.İlerleyen turlarda kaos ordularının işgaliyle oyunun tadı ayrı bir yöne gidiyor diyebilirim.Fantazi dünyası yerine rome 2'de alınabilir.Medieval 2 total war çok daha güzel ama o söylediğin iki oyuna nazaran.
Türkçe dil seçeneği yok sanırım medival de

Top Bottom