TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
iyi kampanyalar var bende biraz daha biriksin tövbe edip 0dan başlıcam
Her ne yaptıysan olan oldu geçmişi değiştiremeyiz. Önüne bakacaksın aynı hatayı tekrar etmemeye özen göstereceksin. Muhtemelen bu sana çok zarar vermiş olacak ki burada konu açtıracak kadar içine öküz oturtmuş. İnsanız beşer şaşarız hatasız kul olmaz. Dikkat et kendine.Evet çok zoren mantıklısı dikkat dağıtmak gibi mesala bir hobi edinmek oyun geliştirmek gibi şeylere odaklanmak
Daha o seviyeye çıkamadıZina yapmış
eleman zorbalanmak ıstemedıgını belırtmıs tadını kacırmayalımDaha o seviyeye çıkamadı
Seneye başlayacağım inşallahmete namaz kılıyonmu
seneye 12 ay var 5 dkda fatiha ihlas ezberlersin oyalanmaSeneye başlayacağım inşallah
şuan sureleri bilmediğim için kılmıyorum
Hiç bilmiyorsan bile Subhaneke, Fatiha ve Ettehiyatü ezberle. Kur'an sûrelerine önüne yanına bir yerine kağıttan bakarak da okuyabilirsin. Kısa olanlardan başla: Kevser, İhlas, Nas, Felak, Fil vs. Kısa oldukları için bir süre sonra aklına kazınır. Sonrasında da ikindi ve yatsının 4 rekatlık sünnetlerinde ve son rekatta okunan Salli Barik ve Rabbena dualarını ezberlersin. Onlar baya basit.Seneye başlayacağım inşallah
Sureleri ezberlemek için zamanın varsa 1 haftada ezberlersin sonuçta namaz zor bir şey de değil birkaç saatte bir 5dakka fazla değil yani bu yüzden seneye değil de en yakın zamanda başlaSeneye başlayacağım inşallah
tamamdırMerhaba son 2-3 gündür nevsime yenik düşüyorum günah işliyorum bugün yaptıklarımın farkına vardım bir tövbe ettim reset attım kendime söz verdim bir daha günah işlemeyeceğim diye inşallah bir daha hiç günah işlemem.