Neler Yeni

Toyota Corolla 2021 YOKSA 2021 MEGANE MI ?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
20210605_132725.jpg
Opera Anlık Görüntü_2021-06-09_201301_www.sahibinden.com.png

Arkadaslar 2 Aracın fiyatıda aynı bizde corolla var aracın gercek resmi 287.500tl meganeda yaklasık 288 289 bin tl
Bizim Arabanın Özellikleri;
Otomatik Şanzıman 10İLERİ CVT VİTES,Elektronik El Freni,Sport Modu,Eco Modu Auto Hold:Yokus Kalkış Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Hız Sabitleyici, yorgunluk tespiti, dijital klima çift taraflı,Apple Car Play, Kablosuz Sarj, katlanır aynalar,start-stop ve sayamadıgım bir çok özellik daha bulunmakta ve aracımız 1.5 motora sahip arkadaslar megane'ın tam özelliklerini bilmiyorum ama sizce toyota corolla mı renalunt megane mı ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaslar 2 Aracın fiyatıda aynı bizde corolla var aracın gercek resmi 287.500tl meganeda yaklasık 288 289 bin TL
Otomatik Şanzıman 10İLERİ CVT VİTES,Elektronik El Freni,Sport Modu,Eco Modu Auto Hold:Yokus Kalkış Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Hız Sabitleyici, yorgunluk tespiti, dijital klima çift taraflı,Apple Car Play, Kablosuz Sarj, katlanır aynalar,start-stop ve sayamadıgım bir çok özellik daha bulunmakta ve aracımız 1.5 motora sahip arkadaslar megane'ın tam özelliklerini bilmiyorum ama sizce toyota corolla mı renalunt megane mı ?
Başlığa Megane yerine Egea yazmışsınız.

Megane aynı fiyata 1.3 TCE motor veriyorsa tercihim Megane olurdu. Yok 1.6 atmosferikse her türlü Corolla alırdım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Megane artık bana şirket arabası gibi geliyor ama duruşu da kötü değil
1.3tce ise megane derim
O araba da sizin araba kadar dolu emin ol

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Megane artık bana şirket arabası gibi geliyor ama duruşu da kötü değil
1.3tce ise megane derim
O araba da sizin araba kadar dolu emin ol
Valla tam olarak megane bilmiyorum konuyu acarken biraz megane gömüp bizim arabayı övmüs gibi olmusum galiba :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlığa Megane yerine Egea yazmışsınız.

Megane aynı fiyata 1.3 TCE motor veriyorsa tercihim Megane olurdu. Yok 1.6 atmosferikse her türlü Corolla alırdım.
hım anladım sizce corolla güclü bir arac mı bu arada megane 1.3 tce motor 115 hp corolla 1.5 125hp

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla tam olarak megane bilmiyorum konuyu acarken biraz megane gömüp bizim arabayı övmüs gibi olmusum galiba :D

hım anladım sizce corolla güclü bir arac mı bu arada megane 1.3 tce motor 115 hp corolla 1.5 125hp
Tam olarak bilmiyorum gidişini sürmedim ama megane deli dehşet gidiyor emin ol
Aktarımdan kaç hp aldığı önemli birde

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaslar 2 Aracın fiyatıda aynı bizde corolla var aracın gercek resmi 287.500tl meganeda yaklasık 288 289 bin TL
Megane turbo motorlu ise megane tercih ederim onun haricinde toyota yı daha çok seviyorum Otomatik dream paket 231 bin TL idi o zaman o fiyat aralığında araba arayan arkadaşlara hep söyledim alın diye aldılar mı bilmiyorun şimdi 290 bin TL olmuş.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Tork ve 0-100 değerleri de önemli. Bir de torkun tamamını kaç devirden itibaren verebiliyor? Atmosferik ile turbo motoru karşılaştırmak adil olmaz, turbo avantajlı çıkar.

Atmosferikte eğer LPG takılabiliyorsa yürütme maliyeti olarak avantajlıdır. Performans arabası gözüyle şahsen bakmam.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Megane turbo motorlu ise megane tercih ederim onun haricinde toyota yı daha çok seviyorum Otomatik dream paket 231 bin TL idi o zaman o fiyat aralığında araba arayan arkadaşlara hep söyledim alın diye aldılar mı bilmiyorun şimdi 290 bin TL olmuş.
valla biz 16 martta anlastık bayi ile 17 martta aldık arabayı bayiden 221bin TL'ye ekstraları ile cam filmi seramik kaplama motor koruma led farlar falan 221 bin tl şimdi 287.500

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
corolla tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Toyota corolla

Top Bottom