tp link archer t9uh ping sorunu

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar, internetim 1000 Mbps fakat Valorant'ta pingim stabil olmuyor bir türlü. Sizce nedeni ne olabilir? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar, internetim 1000 Mbps fakat Valorant'ta pingim stabil olmuyor bir türlü. Sizce nedeni ne olabilir? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Wi-Fi 5 için uygun değil 1000 MBPS. En az 2x2 MU-MIMO destekli Wi-Fi 6 bir adaptör kullanmak zorundasınız. OFDM ile ping stabil olmuyor çünkü ve 1000 MBPS, 80 MHz ile alınamıyor. 160 MHz ve OFDMA ile almış olacaksınız 1000'i ve düşük pingi.

Wi-Fi 5 için uygun değil 1000 MBPS. En az 2x2 MU-MIMO destekli Wi-Fi 6 bir adaptör kullanmak zorundasınız. OFDM ile ping stabil olmuyor çünkü ve 1000 MBPS, 80 MHz ile alınamıyor. 160 MHz ve OFDMA ile almış olacaksınız 1000'i ve düşük pingi.
Hocam ben 5g ağa bağlanabiliyorum ama

Sorun 5GHz olması değil. Wi-Fi sürümünüz sorun. Ona kalırsa, 1999 senesinde çıkan 802.11a (Wi-Fi 2), 5 GHz destekliyor (örnek cihaz olarak General Mobile E-Tab 5 en büyük örneği).
Hocam wifi 6 destekli bi modem takarsak evde tivibu var o zaman o çalışmıyor bizde zyxel bi modem takıyoruz o zaman çalışıyor wifi 6 destekli modemi takınca ping sorunu düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi 6 model:VX230v(EU1)
Bu modemde sorun düzeliyor fakat tivibu çalışmıyor

Diğer modem:dx3301-t0
Bunda da tivibu çalışıyor fakat ping sorunu oluyor

Son düzenleme:
Hocam wifi 6 destekli bi modem takarsak evde tivibu var o zaman o çalışmıyor bizde zyxel bi modem takıyoruz o zaman çalışıyor wifi 6 destekli modemi takınca ping sorunu düzeliyor

Wifi 6 model:VX230v(EU1)
Bu modemde sorun düzeliyor fakat tivibu çalışmıyor

Diğer modem:dx3301-t0
Bunda da tivibu çalışıyor fakat ping sorunu oluyor
O TP-Link'i router ya da access point olarak kullanın.

Geri