Emektar PC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 810
2Lİ OLAN 2369 TL (AKAÇEDE EN UYGUNU 2149 TL)
3LÜ OLAN 3500 TL (AKAKÇE DE EN UYGUN 4600 TL)
PRİME ÖZEL FİYATLAR
modemden yeterince hız alamıyomusun ya da arka odalarda internetin çekmiyor mu , oyunlarda ping sorunu mu yaşıyorsun işte aradığın ürün bu !!!Ne ise yariyo bu
Bune aga
2Lİ OLAN 2369 TL (AKAÇEDE EN UYGUNU 2149 TL)
3LÜ OLAN 3500 TL (AKAKÇE DE EN UYGUN 4600 TL)
PRİME ÖZEL FİYATLAR
Router mı?modemden yeterince hız alamıyomusun ya da arka odalarda internetin çekmiyor mu , oyunlarda ping sorunu mu yaşıyorsun işte aradığın ürün bu !!!![]()
hahahaa san ki ürünü bize pazarlıyorsun reisim güzel yorum olmuşmodemden yeterince hız alamıyomusun ya da arka odalarda internetin çekmiyor mu , oyunlarda ping sorunu mu yaşıyorsun işte aradığın ürün bu !!!![]()
Router gibi de kullanabiliyorsun ama tabi öyle aşırı ince detay ayarlamalar yok diye biliyorum. Access Point olarak kullanmak daha iyi.Router mı?
bnde aldım 2li canıma tak etti artık bu internet hızıMükemmel bi alet evde 2 lisini kullanıyorum 20 25 mb aldığım odada şu an 75 80 mb civarı alıyorum. Kesinlikle imkan varsa alınır
powerline kullanıyom ben daha mantıklı .Hız kaybı çok daha az ve çok az gecikmeli .Evin elektrik hattını kullanıyor.ethernet kablosu yetişmiyor diye odama bundan aldım modeme bağlayıp bilgisyarı bağlayabilir miyim
ama bunu da dediğim şekilde kullanabilirim değil mipowerline kullanıyom ben daha mantıklı .Hız kaybı çok daha az ve çok az gecikmeli .Evin elektrik hattını kullanıyor.