Tp link vr300 hakkında

extremegk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
Keenetic carier dsl çöp oldu 7 ayda bende hattımı vdsl den adsl dönüştürüp eski 8 yıllık asus adsl modemi kullanmaya başladım.Şimdi tplink vr 300 aldım 10 saatir kullanıyorum bir sıkıntı yok.Bu modemde kronik sorun var diye bir çok yorum okudum her modem için böyle yorumlar ama yinede şansımı demek istedim ve satın aldım .

Hattımı adslden vdsl bir kez daha geçirirsem 1 ay boyunca tekrar adsl dönemiyeceğim o yüzden bir sorun olursa tp link modemi iade etmede sıkıntı çekebilirim.Sizce ne kadar süre test etmeliyim bir sorun olup olmadığı bir günde belli olur mu ?

10 saat kesintisiz çalışıyor 5 ghz wifi kopma yok ve paket hata sayısı değerleri şuan için 0 durumunda.

1. Bu devirde neden vdsle sahip iken adsl kullanıyorsunuz?
2. vr300 ile altyapı kaynaklı bir şeyi bağdaştıramadım.

BEnim modemde vdls destekli lakin taşıdığım dönem adsl olarak kullanılıyor. Tekrar taşıyınca vdsl devam . Modem tp link ttnetin verdiği modem . Bende yeni bir modem almayı düşünüyordum. wifi güncellemesi adına aklımdaki modem markası Keenetic. Çöp oldu derken en iyi marka değilmi bu keenetic. Düşündüğüm ürün bu https://www.incehesap.com/keenetic-...m&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel

BEnim modemde vdls destekli lakin taşıdığım dönem adsl olarak kullanılıyor. Tekrar taşıyınca vdsl devam . Modem tp link ttnetin verdiği modem . Bende yeni bir modem almayı düşünüyordum. wifi güncellemesi adına aklımdaki modem markası Keenetic. Çöp oldu derken en iyi marka değilmi bu keenetic. Düşündüğüm ürün bu https://www.incehesap.com/keenetic-...m&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel
Bunun yerine mercusys mr80x router alınabilir.

1. Bu devirde neden vdsle sahip iken adsl kullanıyorsunuz?
2. vr300 ile altyapı kaynaklı bir şeyi bağdaştıramadım.
Şöyle bir şey carier dsl yıldırımdan pert oldu .Bende vdsl yedek modem olmadığından garanti den sonuç alana kadar eski adsl modem kullanmak için paket değiştirdim.Garanti dışı kaldı cihaz yeni modem aldım onu şuan için adsl olarak kullanıyorum bir sorun çıkarsa iade edicem.Sürekli adsl vdsl arası geçiş yapmıyorlar 1 aylık sınır var.

Altyapı değil genelde bu modem için uzun süre çalışdığında crc hatası yüzünden hızda büyük oranda düşük ve wifi kopmaları gibi şikayetler belirtilmiş ondan yapıyorum bu yorumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keenetic alırken garanti yokmuş farz ederek alın hiç bir işlem yapmıyorlar direk garanti dışı bırakıp geri gönderiliyor .Bütün bütçe reklama harcanıyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,038
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri