TR-200 Düşük Yazma Hızı

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,764
ssd zaten kronik sorunlu bir ssd neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve test yapınca ;

Okuma : 500

Yazma : 200

İtopyadan almıştım değişim yaparlar mı ?

1619789659750.png

itopyaya değil hocam garantiye yollayın onlar karar verirler değişim veya iadeye

peki teslim ediceğim yere nasıl ulaşabilirim ?
garanti belgesini bulun hocam oarada hangi firma ilgileniyor ise o firma ile telefon ya da email üzerinden iletişime geçin yardımcı olacaklardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide kişisel bilgilerim oldugu için sıfırdan w10 kurup mu vereyim ?
benimde ssd min yazma hızında sorun vardı adata su800 modeli idi valla ben hiç format atmadan direk söküp yolladım iade dediler ürüne parasını aldım

garanti belgesini bulun hocam oarada hangi firma ilgileniyor ise o firma ile telefon ya da email üzerinden iletişime geçin yardımcı olacaklardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde ssd min yazma hızında sorun vardı adata su800 modeli idi valla ben hiç format atmadan direk söküp yolladım iade dediler ürüne parasını aldım
tamamdır , sağolun

o zaman yeni bir ssd alana kadar beklicem , şimdi bunu garantiye verirsem min 2 hafta sürer

tamamdır , sağolun

o zaman yeni bir ssd alana kadar beklicem , şimdi bunu garantiye verirsem min 2 hafta sürer
rica ederim hocam
aynen bence bekleyin garanti firması ne diyecek değişim veya iade, evet hocam tahmini 2 hafta sürer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri