Trafik Kazası Geçirdim

Arkadaşlar dün trafik kazası geçirdim.Caddede u dönüşü yaptım.İki tane serseri benim 3 bin km 2023 model Corsa 'a önden girdiler. Kaza oldugunda şöförü degiştirdiler hemen.Ben kendimi suçlu sanıyordum yasak yerden döndüm diye,ve tutanakta suçlu ben oldugumu yazdım.İlk kazam oldugu için ne yapmam gerektigini felan anlamadım.Bu tutanak'taki beyan çok önemlimimidir sizce ?U dönüşü yasak diye bir tabela göremedim sokakta.
Cümlemize öncelikle geçmiş olsun bu yüz ifadesi her şeyi açıklıyor :
resim_2024-03-25_204442264.png

Arkadaşlar dün trafik kazası geçirdim.Caddede u dönüşü yaptım.İki tane serseri benim 3 bin km 2023 model Corsa 'a önden girdiler. Kaza oldugunda şöförü degiştirdiler hemen.Ben kendimi suçlu sanıyordum yasak yerden döndüm diye,ve tutanakta suçlu ben oldugumu yazdım.İlk kazam oldugu için ne yapmam gerektigini felan anlamadım.Bu tutanak'taki beyan çok önemlimimidir sizce ?U dönüşü yasak diye bir tabela göremedim sokakta.
Dostum biraz laf oyunu yapıp tutanak tutmadan karşı taraftan kendi hasarının ücretini alabilirdin geçen hafta akşam caddede turlarken bende ufak bir kaza geçirdim ufak bir iki pembe yalan sayesinde tutanak tutmadan çarptığım abi ile anlaşmıştık.

Tanıdığınız güzel bir usta varsa karşı taraftan ücretini isteyin inanın servise vermenize değmez far kırık değilse ayağını kaynak yapar ön tampon değişebilir tam belli değil camurlugu düzeltir. Yani en kotu ihtimal 15/20k olur tamponun değişmesi gerekirse ama satacak zaman hatasız olarak çok kolay satarsınız

Tofaş değil ki bu araba. Sanayide sağda solda atılacak, boyası tutmayacak. Macun olacağına değişen olsun, sağlam olsun.
Asıl 0 araba serviste yapılmalı, tramer takıntılı olan da gitsin çıkma parçayla toplanan arabayı alsın. Tramerli arabayı tercih ederim, en azından geçmişine dair kayıt var.
dostum ne macunu servise goturup degisecegi parçayi göçük duzeltmeye götürcek boya sürmeden adam halledicek yarim saatte oda arabanın basinda beklicek sanayi kavramını siz çok yanlış anlamışsınız servisteki adam bile sanayiden kaportaci çağrıyo haberiniz yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdığınız güzel bir usta varsa karşı taraftan ücretini isteyin inanın servise vermenize değmez far kırık değilse ayağını kaynak yapar ön tampon değişebilir tam belli değil camurlugu düzeltir. Yani en kotu ihtimal 15/20k olur tamponun değişmesi gerekirse ama satacak zaman hatasız olarak çok kolay satarsınız
anlamıyolar kanka

elinde ki bir ürünün parcasi bozulunca sifiri ile mi degismek istersin yoksa onarilmasini mi istersin bu kadar basit. Arabadan anlamayan insanlar zaten gidip trameri var diye almiyorsa almasin bu kadar basit. 45bin TL tramsri olan arac aldim sadece sol ön camurluk boyali ve far degismisti bastan sona herseyi serviste yapilmisti butun raporlari herseyini gosterdi adam bende gittim sorguladim dogru cikti. Ayni fiyata 2 kapi boyali ama tramersiz arac vardi :) satarkende alan kisi ayni rahatlikta aldi gitti bu kadar basit. tramsrsiz kazali aractan korkacaksin kardes yil olmus 2024 hala tramer tramer diyorsunuz. Bir parcanin degismesi en guzeli gidip sanayide parcayi toplatan boyatan elemandan alacagima serviste parcasi degismis araba alirim
duvara anlatsam dile gelirdi senin ürünün değer kaybedicek 0 aracın değişenli olucak göçükçüye gittimi aracı hem hatasiz kalicak hemde eskisinden bi farki olmiycak

duvara anlatsam dile gelirdi senin ürünün değer kaybedicek 0 aracın değişenli olucak göçükçüye gittimi aracı hem hatasiz kalicak hemde eskisinden bi farki olmiycak
1711402339006.png

tampon,çamurluk,far :) tramer girmesin diye cebinden verirsin 30k

Arkadaşlar dün trafik kazası geçirdim.Caddede u dönüşü yaptım.İki tane serseri benim 3 bin km 2023 model Corsa 'a önden girdiler. Kaza oldugunda şöförü degiştirdiler hemen.Ben kendimi suçlu sanıyordum yasak yerden döndüm diye,ve tutanakta suçlu ben oldugumu yazdım.İlk kazam oldugu için ne yapmam gerektigini felan anlamadım.Bu tutanak'taki beyan çok önemlimimidir sizce ?U dönüşü yasak diye bir tabela göremedim so

gecmıs olsun

geçmiş olsun bende aynı yerden kaza yapmıştım far kaput çamurluk falan baya yamulmuştu sanayide çıkmalarla değiştirmiştik o gün bugündür rüyamda ne zaman araba sürsem kaza yapıyorum çok sinir bozucu ne yaparsam yapayım kaza oluyor sonunda travma oldu sanırım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri