Neler Yeni

Transit araba bakıyoruz önerisi olan Ford transit customnasıldır

Ysuflix

80+ Gold
İyi hadi şanzıman neyse sağlam diyorsunuz motoru da bakımlarını aksatmadan yaparız yapmazsak biz motora değil motor bize binecek doğru mu anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bayide arabanın üstüne kıytırık bir yük taşımak için yük taşıma çubuğu istiyoruz bizfen 50.000 lira istiyor internette 3000 liraya buldum: D
ben öyle bişe demedim hocam iletişim üzerine çalışman güzel bi karar olabilir :D herhangi bir arabanın da bakımı yapılmazsa da motor biner sahibine. sadece bu arabanın kayışına ekstra dikkat etmen lazım.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
ben öyle bişe demedim hocam iletişim üzerine çalışman güzel bi karar olabilir :D herhangi bir arabanın da bakımı yapılmazsa da motor biner sahibine. sadece bu arabanın kayışına ekstra dikkat etmen lazım
Hocam işin içine espri katayım dedim

tork konvertörlüde böyle dertler olmaz hocam daha sağlam bi şanzıman araştırabilirsin istersen
Hocam işte sağlam diyorsnuz tabi DSG ye göre sağlam

Ysuflix

80+ Gold
Hocam işin içine espri katayım dedim

Hocam işte sağlam diyorsnuz tabi DSG ye göre sağlam
ben konudan ayrılıyorum hocam kimseyi ikna etme zorunluluğum yok herkesin kendi kararı

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Hocam biz şu konuda eminiz ki bakım zamanı geldiği zaman gider bayide yaptırır getirriz o sıkıntı olmaz ama bizim yaptığımız harekat mantıklı mı vw verip Ford almak

Ve de bakımlarında kayış değiştiriliyormudur
Şu konuda adım kadar eminim ki bakımlarını aksatmadan bayide yaptırırız

Ve de DSG olduğu için dikkat ediyorduk custom alırsak da motora mı dikkat edicez yaw

Ve de customun otomatik vitesli arabaları şansımaz olarak ne kullanıyor DSG değildir herhalde
Araciniz sifir degilmi transporter, dsg 180000den once kolay kolay sorun cikarmaz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Vw grubunu sonradan doldurabiliyorsunuz.
Hocam şerit takibi nasıl koyayım tabela okumayı bir ton masraf

Hem 1500 transporterı satıp 1300 e sıfır Ford almak var

ben konudan ayrılıyorum hocam kimseyi ikna etme zorunluluğum yok herkesin kendi kararı
hocam bi bakabilirmisiniz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom