Neler Yeni

İnceleme Transmart sono vs Alpha x

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat

Trust Blizz

Tronsmart Sono

bu 2 model ile alakalı bişeyler söyleyebilirmisin ?​

Excator23cm

80+ Gold

Trust Blizz​

Tronsmart Sono​

bu 2 model ile alakalı bişeyler söyleyebilirmisin ?​

arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla trust blizz ses farkı olarak birazcık önce ve rgb var mic hakkında çok bir bilgim yok ama sono'da hiç dipses yok hiç ve ses karşı tarafa çok temiz gidiyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
alpha x in mikrofonu sorunlu cızırtılı gidiyor önermiyorum ne olursa olsun sono alın ve uzun kullanımda alpha x in kablo dolaşıyor

Excator23cm

80+ Gold
alpha x in mikrofonu sorunlu cızırtılı gidiyor önermiyorum ne olursa olsun sono alın ve uzun kullanımda alpha x in kablo dolaşıyor
aynen zaten rehberde ondan da bahsettim ama kablo daolaşma sono'da da var

Excator23cm

80+ Gold
boşver knk her türlü sono daha iyi bence rampageden sadece fury x alınır şuan
20 gün falan kullandım sonra bozuldu para iadesi alıp bu kulaklığı aldım ama rampage düük segmentte rgb koyup sadece göze hitap ediyor ve malesef 3 d ses ve 7.1 öylesine koyulmuş gibi sono da 7.1 olmamasına rağmen aynı sesi veriyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sono kullanıyorum. Ses konusunda da mikrofon konusunda da gayet iyi diyebilirim. Ben rahatlığa önem verdiğim için tercih etmiştim. İndirim falan denk getirirseniz öneririm. Bu aralar kurdan dolayı gereksiz artmış.

Excator23cm

80+ Gold

Excator23cm

80+ Gold
Gerçekten 14 Aralık'ta yazılan mesajı konuyu hortlatmak için şimdi mi cevaplıyorsunuz? Bunun için kış uykusuna mı yattınız?
ben bunu yükselticektim ama gelen mesaja cevap verdim ayrıca tükselticektim zaten sono konusu gördüm yükseltme hakkımı kullanmak yerine mesaj yazdım ayrıca yükseltsem de aynı şey olacak.
Ayrıca son zamanlarda neden boş mesaj yazmaya başladın?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom