arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla trust blizz ses farkı olarak birazcık önce ve rgb var mic hakkında çok bir bilgim yok ama sono'da hiç dipses yok hiç ve ses karşı tarafa çok temiz gidiyor.Trust Blizz
Tronsmart Sono
bu 2 model ile alakalı bişeyler söyleyebilirmisin ?
aynen zaten rehberde ondan da bahsettim ama kablo daolaşma sono'da da varalpha x in mikrofonu sorunlu cızırtılı gidiyor önermiyorum ne olursa olsun sono alın ve uzun kullanımda alpha x in kablo dolaşıyor
boşver knk her türlü sono daha iyi bence rampageden sadece fury x alınır şuanaynen zaten rehberde ondan da bahsettim ama kablo daolaşma sono'da da var
20 gün falan kullandım sonra bozuldu para iadesi alıp bu kulaklığı aldım ama rampage düük segmentte rgb koyup sadece göze hitap ediyor ve malesef 3 d ses ve 7.1 öylesine koyulmuş gibi sono da 7.1 olmamasına rağmen aynı sesi veriyorboşver knk her türlü sono daha iyi bence rampageden sadece fury x alınır şuan
bende öyle düşünmüşütm alpha x yerine sono aliyim diye iade ettim değiştirdim.Şu anki aklım olsa alpha x yerine trust blizz alırdım.
bende öyle düşünmüşütm alpha x yerine sono aliyim diye iade ettim değiştirdim.
ben bunu yükselticektim ama gelen mesaja cevap verdim ayrıca tükselticektim zaten sono konusu gördüm yükseltme hakkımı kullanmak yerine mesaj yazdım ayrıca yükseltsem de aynı şey olacak.Gerçekten 14 Aralık'ta yazılan mesajı konuyu hortlatmak için şimdi mi cevaplıyorsunuz? Bunun için kış uykusuna mı yattınız?
bu beni üzdü kablo dolaşınca bozuluyor mu peki?aynen zaten rehberde ondan da bahsettim ama kablo daolaşma sono'da da var