Neler Yeni

İnceleme Transmart sono vs Alpha x

BMW_M4

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün transmart sono'nun kullanışlı olup olmadığından ve alpha x ile karşılaştırmasını yapıcağım.Her iki kulaklığıda kullandım.

1.Mikrofon:
Transmart sono'nun gerçekten iyi bir mikrofonu var ve karşı tarafa ses giderken herhangi bir cızırtı veya dipses yok.
Ayrıca mikrofonu çıkartılabiliyor bence bu çok güzel bir özellik.

Alpha x'in mikrofununda bir dipses mevcut karşı tarafa ses güzel gidiyor fakat dipses ve cızırtılar belirgin.
Ayrıca mikrofonun ışığı var her ne kadar RGB çok sevsemde geceleri göz alabiliyor ve mikrofon çıkmıyor.

2.Oyunlarda ses kalitesi:
Alpha x bir yazılıma mevcut ilk aldığımda yazılımla uğraşmadan hemen oyunda test yaptım oyunlarda gerçekten sesleri çok belirgin veriyor.Yazılımı indirdiğimde 3d ses EQ ayarları ve 7.1 özellikleri vardı.
3d sesi denediğimde ses sadece biraz yüksek çıkıyordu ve 3d anlamında büyük bir eksik vardı.7.1 açtığımda oyunlarda ses yine çok iyi ve belirgin geliyordu fakat kapatınca çok falza bir farkı olmuyordu.

sono ise herhangi bir yazılıma mevcut değil ama korkmayın oyunlarda ayak seslerini çok rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz

3.Sağlamlık:
Sono'nun etrafı deemir aliminiyuum tarzı sağlam bir şeyle çevrilmiş ve oldukça sağlamdır.

Alpha x ise etrafı plastikle çevrilmiştir. Ama yine de kırılmadan ezip bükülebiliyordu.

İkisinde artı ve eksileri:
Öncelikle alpha x çok şık duruyor ve RGB anlamında çok başarılıydı RGB gündüz bile çok net bir şekilde ben burdayım diyor. :)
Usb bağlantılı olduğu için ps ve bilgisayara bağlanıyordu ve kablo kalitesi iyiydi

Transmart sono ise oldukça dayanıklı mikrofonu alpha x'e göre daha iyiydi ve kablosu 2.2metre ve telefon xbox ps telefon içinse uyumludur

Söyleyeceklerim bu kadar umarım beğenirsiniz :)
CJ helal olsun yazarken üşenmedin mi dostum ;)

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Valla ben Alpha-X i şans eseri indirimdeyken görüp aldım 139tlye. Eve geldi yazılımını açtım ayarladım sesi fullediğim zaman bildiğin hoparlör diğer odadan çok rahat duyabiliyorum sesleri. Zaten sesi fulleyip kullanamıyorum hiç bi zaman yarıya kadar falan düşürüyorum. 3D açtığım zaman sesler patlıyor bu yüzden 3dyi açmıyorum EQ ayarı ve 7.1 açıyorum. Ben yeşil olanını aldım rengi ışığı baya belirgin ama arkadaşın da söylediği gibi geceleri falan mikrofonun ucundaki ışık göz alabiliyor. Onun haricinde memnunum çok rahat ama sıcaklarda çok terletiyor.

Excator23cm

80+ Gold
Valla ben Alpha-X i şans eseri indirimdeyken görüp aldım 139tlye. Eve geldi yazılımını açtım ayarladım sesi fullediğim zaman bildiğin hoparlör diğer odadan çok rahat duyabiliyorum sesleri. Zaten sesi fulleyip kullanamıyorum hiç bi zaman yarıya kadar falan düşürüyorum. 3D açtığım zaman sesler patlıyor bu yüzden 3dyi açmıyorum EQ ayarı ve 7.1 açıyorum. Ben yeşil olanını aldım rengi ışığı baya belirgin ama arkadaşın da söylediği gibi geceleri falan mikrofonun ucundaki ışık göz alabiliyor. Onun haricinde memnunum çok rahat ama sıcaklarda çok terletiyor.
139tl çok iiyi fiiyay ben 250tl ye almıştım sonra kendiliğinden ses kartı bozuldu garantiye gönderip para iadesi aldım kulaklık hiç kötü değil ama ucuz olduğu zaman alınırdı şimdi alınmaz

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eline sağlık Yasinciğim, eğer müzik için ve aynı zamanda oyunda da sıkıntı olmayacak kulaklık arayanlar aşağıya göz atabilir ;)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Tronsmart sono yu forumun t6 ultrası yapacağım demiştim 😂

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
stokta yok sanirim veya ben bulamadim bulabilen biri atabilir mi ?

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
ya banada önerdiler ama ben monoyu almadım markayı bilmediğim için rampage pulsar aldım memnunum kullanıyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2020-10-22 at 11.21.42.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-22 at 11.21.42.jpeg
    74.3 KB · Hit: 74
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,321
Son üye