Arkadaşlar merhaba ben tray işlemci alacağım fakat yolda bozulma ihtimalinden korkuyorum bildiğim kadarıyla işlemciler hassas ürünler o yüzden. yani demek istediğim aldığım tray işlemci kargoda gelirken bozulur mu? bozulursa paramı alabilir miyim?
İyi paketlenirse sıkıntı olmaz, ben de 2.elden işlemci aldım popkek kutusunda geldi sapasağlamdı amaArkadaşlar merhaba ben tray işlemci alacağım fakat yolda bozulma ihtimalinden korkuyorum bildiğim kadarıyla işlemciler hassas ürünler o yüzden. yani demek istediğim aldığım tray işlemci kargoda gelirken bozulur mu? bozulursa paramı alabilir miyim?
Çıplak şekilde gelmiyor. Ufak bir kutuya koyuyorlar.Arkadaşlar merhaba ben tray işlemci alacağım fakat yolda bozulma ihtimalinden korkuyorum bildiğim kadarıyla işlemciler hassas ürünler o yüzden. yani demek istediğim aldığım tray işlemci kargoda gelirken bozulur mu? bozulursa paramı alabilir miyim?
10 kat köpüğe sarmıştı bizim tray işlemciyi teknobiyotik. Kutu falan yoktu sadece plastik üstü açık ama pinleri koruyan bir kap vardı.Çıplak şekilde gelmiyor. Ufak bir kutuya koyuyorlar.
İntel işlemci ise üstüne otursalar bile bir şey olmaz.
AMD ise pinleri yamulmadığı sürece sıkıntı yok.
Genellikle benim yakın çevreme kutu ile gelmişti.10 kat köpüğe sarmıştı bizim tray işlemciyi teknobiyotik. Kutu falan yoktu sadece plastik üstü açık ama pinleri koruyan bir kap vardı.