Tray işlemci kargoda bozulur mu?

eyp.exe

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar merhaba ben tray işlemci alacağım fakat yolda bozulma ihtimalinden korkuyorum bildiğim kadarıyla işlemciler hassas ürünler o yüzden. yani demek istediğim aldığım tray işlemci kargoda gelirken bozulur mu? bozulursa paramı alabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba ben tray işlemci alacağım fakat yolda bozulma ihtimalinden korkuyorum bildiğim kadarıyla işlemciler hassas ürünler o yüzden. yani demek istediğim aldığım tray işlemci kargoda gelirken bozulur mu? bozulursa paramı alabilir miyim?
İyi paketlenirse sıkıntı olmaz, ben de 2.elden işlemci aldım popkek kutusunda geldi sapasağlamdı ama :ROFLMAO:

plastik kabında geliyor pinleri kırılmaz

En fazla iade eder yenisini alırsın.

Çıplak şekilde gelmiyor. Ufak bir kutuya koyuyorlar.
İntel işlemci ise üstüne otursalar bile bir şey olmaz.
AMD ise pinleri yamulmadığı sürece sıkıntı yok.

Çıplak şekilde gelmiyor. Ufak bir kutuya koyuyorlar.
İntel işlemci ise üstüne otursalar bile bir şey olmaz.
AMD ise pinleri yamulmadığı sürece sıkıntı yok.
10 kat köpüğe sarmıştı bizim tray işlemciyi teknobiyotik. Kutu falan yoktu sadece plastik üstü açık ama pinleri koruyan bir kap vardı.

10 kat köpüğe sarmıştı bizim tray işlemciyi teknobiyotik. Kutu falan yoktu sadece plastik üstü açık ama pinleri koruyan bir kap vardı.
Genellikle benim yakın çevreme kutu ile gelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,117
Üyeler
192,612
Son üye
Tyravex
Geri