RecwoN
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
Satıcı Trendyol olarak mı aldınız öyle aldıysanız iptal yeme ihtimali daha yüksek oluyor diye biliyorum
Evet Trendyol satıcılı aldım. Şansımıza artık napalım.
Satıcı Trendyol olarak mı aldınız öyle aldıysanız iptal yeme ihtimali daha yüksek oluyor diye biliyorum
Kanka samsung buds 3 aldım ben bir bak istiyorsan iyi gibi geldi bana .Başka kulak içi önerisi olan var mı
Güzel uygun f/p masa olursa bana da link at kardeşim.bende şunları aldım masada ekeleyceım yetişirsem
Bende de var. Ldac Aptx yok. Samsung dışında bir telefonla kullanıyorsan, kendi özel codeği (Samsung Seamless Codec) çalışmıyor. Bu yüzden pek iyi sayılmaz.Kanka samsung buds 3 aldım ben bir bak istiyorsan iyi gibi geldi bana .
flinder vardı 2000 di 2800 yapmışlarGüzel uygun f/p masa olursa bana da link at kardeşim.
https://www.trendyol.com/ceramical/metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-99925392 bu var sadeceGüzel uygun f/p masa olursa bana da link at kardeşim.
Benim alanım kısıtlı, bana böyle minimal bi' şeyler lazım.flinder vardı 2000 di 2800 yapmışlar
bide bu
Dostum telefon samsungda bütçeye uygun çok iyi bir şey bulamadım varsa 3kya daha iyi bir şey tavsiye edebilirsinBende de var. Ldac Aptx yok. Samsung dışında bir telefonla kullanıyorsan, kendi özel codeği (Samsung Seamless Codec) çalışmıyor. Bu yüzden pek iyi sayılmaz.
hocam monitor üste öyle kotu oluyor ya bide 140 cm az