Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Trendyol 300-150 TL İNDİRİM KUPONU 🔥

Benim hesaplara gelmiş 2 tane kullandım, yan hesaba da 2 tane alt limitsiz 100'lük kupon tanımlamışlar onu da kullandım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Eyvallah kardeşim, sayende yeni telefon kılıfı çektim kendime, sen yazmasan 4 gün sonra gidiyormuş :D

Trendyol bazı hesaplara "Seni Özledik 150TL" indirim kuponu tanımlamış. Güncel kullanılan hesaplara göndermiyorlar anladığım kadarıyla güncel kullandığım hesapta kod yok ama 5 aydır alışveriş yapmadığım hesabıma kod göndermişler. Kodlar 24.03.2024'e kadar geçerli hesaplarınızı kontrol edin güzel indirim.

Alıntıyı görüntüle
nereden bakıyoruz kuponlarıma girdiğimde gözükmüyor. 1 yıldır alışveriş yapmadım oysa ki. (yemek dışında) Trendyol beni sevmiyor galiba :D

8-10TL yüzünden almak istediğimi alamıyorum sepeti nasıl 300e tamamlarım? hep kargo ücreti çıkıyor.

Eyw 250 liraya bal gibi oldu.
Screenshot_20240322-085950_Trendyol.png

Ariel 12kg 186tl ye geliyor Carrefour satıyor 2 tane çektik 24kg uzun süre gider tabi son kullanma tarihi yoksa 😁

Hocam kupon tükenmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor sanki sınır yoktu ama hiç birimizin hesabına gelmemiş neden ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,459
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri