Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
aslında tek yapmaları gereken super40 kupon kodunu deaktif etmek, ama niye bu kadar uzun sürdü çözmeleri onu anlayamadım
Onlarda biliyor bence bu kadar kolay şeyi türklerin düşüneceğini bence bilerek yaptılar alan alıyor işte diye umursamıyorlar yoksa çoktan fixlenirdi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Görür
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Şikayet edenler ne yaşıyor edince sana ödül mü vericekler kardeşim uygulamanın bugunu buldun sana 10 bin tl kupon öyle mi düşünüyorlar acaba olm adamlar zaten biliyor farkındalar bilerek yapıyorlar bu indirimi türklerde kullansın diye

neshter

80+ Bronze
Onlarda biliyor bence bu kadar kolay şeyi türklerin düşüneceğini bence bilerek yaptılar alan alıyor işte diye umursamıyorlar yoksa çoktan fixlenirdi
konu sadece burada 70k hit almış, diğer yerleri ve multi hesapları da hesaba katarsak bence 80-90k indirimli sipariş oluşmuştur, çarp 600 ile, +50 milyon tl, bilerek yaptılarsa ilginç bir hareket

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Son durum nedir oluyormu ipta lmi yoksa

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Sanırsam anlama kıtlığı var sende maruz görüyorum brom
kıtlık sende var sanırım ben diyorum ki adamar ayıktı bende siparişimi sordum olay bundan ibaret adamlar anlayıp sipaişleri iptal etti ben seni maruz değil mazur görüyorum keşke inidirimi kullanıp sözlük alsaydın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Görür
konu sadece burada 70k hit almış, diğer yerleri ve multi hesapları da hesaba katarsak bence 80-90k indirimli sipariş oluşmuştur, çarp 600 ile, +50 milyon TL, bilerek yaptılarsa ilginç bir hareket
trendyol zaten paranın içinden geçiyor. Ayrıca indirimler firmalara yansımıyor tam. Bende sipariş çıktım 20dk önce satıcıyı zorluyorum şuan bugün kargoya verileck dedi 2 kere. bakalım Xbox kolunu 1300 TL'ye aldım

madturj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Gün
hocam bugün alsam olurmu şimdi alsam en hızlı olanlar yarın kargoda

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Görür
Bir gamepad alalım dedik iptal olup duruyor arkadaş :D, bende inadına sürekli sipariş edip duruyorum.
hangi satıcı? gamepad aldım 20dk önce. Satıcıyı zorladım bugün kargoya verilecek dedi

madturj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Gün
sabah mouse + mousepad aldım 7.30 gibi kafamı vuruyorum daha fazla şey alsaymışım diye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom