Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Hangi vpn ile Azerbaycan yaptınız

Hermitus

80+ Bronze
bu indirim kodunu farklı bir hesapta kullandınız bu sorunu nasıl çözebiliriz hocalarım?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Ömer
8 sat sonunda iptal edildi 🥲 ne güzel ekipman almıştım

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tr geçirdim herseyi hala var trendyol sildim yukledim hala %40 %40 indirim yapiyor siparis etmem lazim sıkıntı iptal olurmu

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
bu indirim kodunu farklı bir hesapta kullandınız bu sorunu nasıl çözebiliriz hocalarım?
5 tane hesap açtım yalnız kodu kullanıp vazgeçerseniz hakkınız gidiyor benim 2 tanesi çöp oldu birde sepete fazla ürün eklemeyin direk iptal oluyor tek ürünle deneyin şansınızı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
Ben denedim 1 saat önce alındı sipariş kargoya verildi. Teslim tarihi 13 Kasım gözüküyor. Varana kadar iptal olmaz inşallah

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tr geçirdim herseyi sildim hala var trendyol sildim yukledim hala %40 %40 indirim yapiyor siparis etmem lazim sıkıntı iptal olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Bende akşam alıcam en geç yarın kargoya verilir diyen bi satıcıdan inşallah iptal olmaz bende faydalanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'ye yapmazlar tabii ki böyle bir indirim. Baksana millet 4-5 tane sipariş vermiş bokunu çıkarmada üstümüze yok bu arada
Valla biraz açgözlü milletiz daha fazla olsun diye ama yanlış o yüzden böyle şeylerden muaf oluyoruz bedava bir şey dağıtılsa izdiham çıkıyor görmemişiz biraz yapı olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'ye yapmazlar tabii ki böyle bir indirim. Baksana millet 4-5 tane sipariş vermiş bokunu çıkarmada üstümüze yok bu arada
Aç millet açç rteee

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom