❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu indirim kodunu farklı bir hesapta kullandınız bu sorunu nasıl çözebiliriz hocalarım?

8 sat sonunda iptal edildi 🥲 ne güzel ekipman almıştım

Tr geçirdim herseyi hala var trendyol sildim yukledim hala %40 %40 indirim yapiyor siparis etmem lazim sıkıntı iptal olurmu

bu indirim kodunu farklı bir hesapta kullandınız bu sorunu nasıl çözebiliriz hocalarım?
5 tane hesap açtım yalnız kodu kullanıp vazgeçerseniz hakkınız gidiyor benim 2 tanesi çöp oldu birde sepete fazla ürün eklemeyin direk iptal oluyor tek ürünle deneyin şansınızı

Ben denedim 1 saat önce alındı sipariş kargoya verildi. Teslim tarihi 13 Kasım gözüküyor. Varana kadar iptal olmaz inşallah

Tr geçirdim herseyi sildim hala var trendyol sildim yukledim hala %40 %40 indirim yapiyor siparis etmem lazim sıkıntı iptal olurmu

Bende akşam alıcam en geç yarın kargoya verilir diyen bi satıcıdan inşallah iptal olmaz bende faydalanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye yapmazlar tabii ki böyle bir indirim. Baksana millet 4-5 tane sipariş vermiş bokunu çıkarmada üstümüze yok bu arada
Valla biraz açgözlü milletiz daha fazla olsun diye ama yanlış o yüzden böyle şeylerden muaf oluyoruz bedava bir şey dağıtılsa izdiham çıkıyor görmemişiz biraz yapı olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye yapmazlar tabii ki böyle bir indirim. Baksana millet 4-5 tane sipariş vermiş bokunu çıkarmada üstümüze yok bu arada
Aç millet açç rteee

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri