❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu indirim kodunu farklı bir hesapta kullandınız bu sorunu nasıl çözebiliriz hocalarım?

8 sat sonunda iptal edildi 🥲 ne güzel ekipman almıştım

Tr geçirdim herseyi hala var trendyol sildim yukledim hala %40 %40 indirim yapiyor siparis etmem lazim sıkıntı iptal olurmu

bu indirim kodunu farklı bir hesapta kullandınız bu sorunu nasıl çözebiliriz hocalarım?
5 tane hesap açtım yalnız kodu kullanıp vazgeçerseniz hakkınız gidiyor benim 2 tanesi çöp oldu birde sepete fazla ürün eklemeyin direk iptal oluyor tek ürünle deneyin şansınızı

Ben denedim 1 saat önce alındı sipariş kargoya verildi. Teslim tarihi 13 Kasım gözüküyor. Varana kadar iptal olmaz inşallah

Tr geçirdim herseyi sildim hala var trendyol sildim yukledim hala %40 %40 indirim yapiyor siparis etmem lazim sıkıntı iptal olurmu

Bende akşam alıcam en geç yarın kargoya verilir diyen bi satıcıdan inşallah iptal olmaz bende faydalanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye yapmazlar tabii ki böyle bir indirim. Baksana millet 4-5 tane sipariş vermiş bokunu çıkarmada üstümüze yok bu arada
Valla biraz açgözlü milletiz daha fazla olsun diye ama yanlış o yüzden böyle şeylerden muaf oluyoruz bedava bir şey dağıtılsa izdiham çıkıyor görmemişiz biraz yapı olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye yapmazlar tabii ki böyle bir indirim. Baksana millet 4-5 tane sipariş vermiş bokunu çıkarmada üstümüze yok bu arada
Aç millet açç rteee

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye