anlık kargolayan satıcı varmı
yardımcı olacağımız bir şey yok telefon numaranı gireceksin fixi yok sms onaya düşmüşsünarkadaşlar bi yardımcı olur musunuz google hesabı açamıyorum telefon no istiyor
Trol bebe çok malesef"fixlendi"ler türedi bide
knk ben hep aynı numarayı kullandımaynı telefon numarasından 2'den fazla sipariş verince anında iptale düşüyor ondan fix diyorlardır telefon numarası sağlayn
Hızlı paketleyen yerel satıcıların siparişini iptal etmiyor. Kazancından etmemek için.aynı telefon numarasından 2'den fazla sipariş verince anında iptale düşüyor ondan fix diyorlardır telefon numarası sağlayn
playstoredan yapmıyorsun ayarlardan yapıyorsun@federalper Nox üzerinden play store nasıl azerbaycan yapıyoruz? Maalesef çıkmıyor.
Sipariş geçtim direk iptal oldu knkKAZAN BİLİŞİM Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
KAZAN BİLİŞİM mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. KAZAN BİLİŞİM ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
yardımcı olacağımız bir şey yok telefon numaranı gireceksin fixi yok sms onaya düşmüşsün