Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

msutcugs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samir
Ben 2 saat önce güncel uygulama ile sipariş geçtim. Yarım saat sonra kargo oldu, şimdi yolda.

Ankboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hakan
2 sipariş verdim henüz iptal yada gönderim olmadı yapamayanlar için anlatayım detaylı.Şu anda redmi 3 active aldım bittibitiyor satıcı onaylandı.

1-)Android sürüm uygulaması bende 7.11.4.749

2-)Vpn kesinlikle gerekli degil.Önemli olan telefonunuzda mutla Azeri dili olması gerekiyor.Uygulama konum üstünden degil dil üstünden kontrol ediyor.

3-)Dil ayarlarından Azerice yaptıktan sonra trednyol uygulaması girişte Azerbaycan olarak seçmenizi istiyorum bu sekilde devam edin.Diğer önemli konu sipariş sepet ekle şeklinde yapın hermen al olarak degil.

4-)Sepete ekle dedikten sonra üst kısımda Türkiye seçmeniz ve adres girmeniz gerekiyor.

5-)Diger en önemli kısım 1 telefon 1 yeni hesap mantıgıyla kod çalışıyor.Yani yeni hesap alsanızda farklı isim ve telefon uygulama algılıyor farklı hesapta kullanıldı hatası veriyor.Bundan kaynaklı 2. telefon yada pc üstünden emulatorden almanız gerekiyor.

6-)Yeni hesap alarak 2.telefon yada emulatorden( 3.aşamayı tekrarlayın) eğer dogru sekilde işlem yaparsanız SUPER40 kodu sepette ekli olarak geliyor.Kupon ekleme kısmından yapılmıyor SUPER40 yazısı sizde gözükmüyorsa eksik bir işlem yapmışsınızdır.

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Beyler satıcıya nasıl yalvarabilirim siparişi verdim

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Hızlı kargo tapan satıcıları paylaşır misiniz?

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Kaan
Beyler hesap açarken aynı numarayı kullanabiliyor muyuz yoksa başka numara mı lazım illa

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
2 sipariş verdim henüz iptal yada gönderim olmadı yapamayanlar için anlatayım detaylı.Şu anda redmi 3 active aldım bittibitiyor satıcı onaylandı.

1-)Android sürüm uygulaması bende 7.11.4.749

2-)Vpn kesinlikle gerekli degil.Önemli olan telefonunuzda mutla Azeri dili olması gerekiyor.Uygulama konum üstünden degil dil üstünden kontrol ediyor.

3-)Dil ayarlarından Azerice yaptıktan sonra trednyol uygulaması girişte Azerbaycan olarak seçmenizi istiyorum bu sekilde devam edin.Diğer önemli konu sipariş sepet ekle şeklinde yapın hermen al olarak degil.

4-)Sepete ekle dedikten sonra üst kısımda Türkiye seçmeniz ve adres girmeniz gerekiyor.

5-)Diger en önemli kısım 1 telefon 1 yeni hesap mantıgıyla kod çalışıyor.Yani yeni hesap alsanızda farklı isim ve telefon uygulama algılıyor farklı hesapta kullanıldı hatası veriyor.Bundan kaynaklı 2. telefon yada pc üstünden emulatorden almanız gerekiyor.

6-)Yeni hesap alarak 2.telefon yada emulatorden( 3.aşamayı tekrarlayın) eğer dogru sekilde işlem yaparsanız SUPER40 kodu sepette ekli olarak geliyor.Kupon ekleme kısmından yapılmıyor SUPER40 yazısı sizde gözükmüyorsa eksik bir işlem yapmışsınızdır.
Bende gözüküyor birazdan sipariş vereceğim telefon numaram başka bir Trendyol hesabına kayıtlı numarayı değiştirmem gerekir mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom