ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 553
xiaomi telefon kullanıyorum uygyulama coktu bıldır dıye bırsey cıkıyo. Neden boyke sızce? pcden gırıyorum amavar önceki sayfalarda
xiaomi telefon kullanıyorum uygyulama coktu bıldır dıye bırsey cıkıyo. Neden boyke sızce? pcden gırıyorum amavar önceki sayfalarda
Hayırlı olsunTekrar kazandık galiba..
ayarlardan uygulamayı bulup sıfırla düzeliyorxiaomi telefon kullanıyorum uygyulama coktu bıldır dıye bırsey cıkıyo. Neden boyke sızce? pcden gırıyorum ama
noxta sıfırdan indirip yaptım biraz önce kullanılabilyor halenUygulamaya güncellemesi gelmiş noxtan indirip yapanlarınki bu yüzden olmuyor olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman sipariş verdiniz, ne zaman kargoya verildi.bu satıcıdan buds2 aldım hemen hızlı bir şekilde kargoya verildi. pek fazla ürün yok ama değerlendirmek isteyen varsa şu şekilde bırakayım profili.
Alıntıyı görüntüleArama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
Benim 250tlye aldığım gamepoəer fujin geldiKargosu eline ulaşan var mi?
Cok tesekkur ederımayarlardan uygulamayı bulup sıfırla düzeliyor
Bende gözüküyor birazdan sipariş vereceğim telefon numaram başka bir Trendyol hesabına kayıtlı numarayı değiştirmem gerekir mi2 sipariş verdim henüz iptal yada gönderim olmadı yapamayanlar için anlatayım detaylı.Şu anda redmi 3 active aldım bittibitiyor satıcı onaylandı.
1-)Android sürüm uygulaması bende 7.11.4.749
2-)Vpn kesinlikle gerekli degil.Önemli olan telefonunuzda mutla Azeri dili olması gerekiyor.Uygulama konum üstünden degil dil üstünden kontrol ediyor.
3-)Dil ayarlarından Azerice yaptıktan sonra trednyol uygulaması girişte Azerbaycan olarak seçmenizi istiyorum bu sekilde devam edin.Diğer önemli konu sipariş sepet ekle şeklinde yapın hermen al olarak degil.
4-)Sepete ekle dedikten sonra üst kısımda Türkiye seçmeniz ve adres girmeniz gerekiyor.
5-)Diger en önemli kısım 1 telefon 1 yeni hesap mantıgıyla kod çalışıyor.Yani yeni hesap alsanızda farklı isim ve telefon uygulama algılıyor farklı hesapta kullanıldı hatası veriyor.Bundan kaynaklı 2. telefon yada pc üstünden emulatorden almanız gerekiyor.
6-)Yeni hesap alarak 2.telefon yada emulatorden( 3.aşamayı tekrarlayın) eğer dogru sekilde işlem yaparsanız SUPER40 kodu sepette ekli olarak geliyor.Kupon ekleme kısmından yapılmıyor SUPER40 yazısı sizde gözükmüyorsa eksik bir işlem yapmışsınızdır.