en fazla 600 TL indirim oluyor
Yok hayır istediğimiz üründe oluyor mu onu demek istedim ben beceremedim daha
en fazla 600 TL indirim oluyor
dostum özele bakar mısınkurdumda noxu trendyolda hangi hesabı kullanmamız lazım
Benimde fanlar geldi botumda gelsin başka bir şey istemem onu da trendyol express getiriyor Ankara'ya gelmişAslında önceki fiyatlara nazaran halen daha pahalı ama acil ihtiyacım var ve 2k 32 ips monitörler uçmuş. 9100 den 8500 e düştü hocam. Ben aldıktan sonra başka satıcı 100 TL daha düşürdü ama olsun. Sağolasın hocam bu arada. Parfüm özellikle çok iyi fiyata geldi ya
Herkeste olmuyo şansayarın maaş yatıyor galiba güzel para harcayacağım
pek ciddiye alan olmadıDün kargolanan ürün sabah dağıtıma çıktı olarak gözüküyordu, arkadaşlar şimdi neden gelmedi hala diye aradım sorun oluştu hesabınıza kısıtlama getirilmiş, trendyolla görüşmeniz gerekmektedir dediler, kargoyu da teslim etmediler maalesef
kısaca kargodkileride iptal ediyolar artık yapıcak bir şey yokpek ciddiye alan olmadı
hangi kargopek ciddiye alan olmadı
Ürünü almadan önce sor, saat kaçta kargolanıyor? en geç saat kaça kadar siparişi oluşturmam gerekiyor? GibisindenBen ilk defa bugün öğleden sonra denedim kargoya yarın verebileceklerini söylediler şimdi mail geldi iptal olmuş 4 saat hazırlanıyorda kaldı oysaki bizdeki şans işte millet 10 tane ürün almış biz işimize yarar bir şey söylüyoruz o da iptal oluyor nasip